DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PTO 23 GENCE KURS İLE İŞ İMKANI SAĞLIYOR

PTO 23 GENCE KURS İLE İŞ İMKANI SAĞLIYOR

ABONE OL
1 Haziran 2021 12:57
PTO 23 GENCE KURS İLE İŞ İMKANI SAĞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstihdam seferberliği çerçevesinde ; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB arasında imzalanan MEGİP ”Meslek Edindirme ve Beceri Geliştirme” iş birliği protokolü ile Polatlı Ticaret Odası bünyesinde kurslar açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret Odası’nda 23 kursiyerin katılımı ile satın alma görevlisi kursu başladı.

Kurs kapsamında teorik ve uygulamalı eğitimler alacak kursiyerlerin maaşları ve sağlık sigortaları İŞKUR tarafından karşılanacak. 3 ay teorik 3 ay uygulama 3 ayda işbaşı eğitim programı ile kursiyerlere 9 ay boyunca İŞKUR tarafından 108 TL 68 krş günlük ücret ödemesi yapılacak.

KURS SONUNDA GENÇLERİMİZ SERTİFİKALARINI ALACAK

Gençlerin istihdamına katkı sağlamak ve üyelerin nitelikli eleman bulma konusunda açılan kursların önemli olduğunu vurgulayan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya : ” Daha önceki yıllarda odamız bünyesinde MEGİP kapsamında çelik kaynakçılık, cnc, sac kesim ve metal doğrama gibi alanlarda açtığımız kurslar gibi satın alma görevlisi kursunu üyelerimizin talepleri ile bir kez daha açtık. 23 gencimizin başvurduğu kurs ile kurs sonunda üyelerimiz nitelikli elemana ulaşmış olacak. Kursiyerlerimiz kurs bitiminde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, onaylı satın alma görevlisi sertifikalarını alacak. proje kapsamında açılmasını istedikleri kurslar için üyelerimiz odamıza başvuruda bulunabilir. “dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.