DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEVA PARTİSİ ZİYARETLERE BAŞLADI

DEVA PARTİSİ ZİYARETLERE BAŞLADI

ABONE OL
4 Haziran 2021 07:15
DEVA PARTİSİ ZİYARETLERE BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da teşkilatlanma çalışmalarını kısa süre önce tamamlayan Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, ziyaretlerine başladı.

Polatlı’da kısa süre önce kurularak teşkilat yapısını oluşturan Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, siyasi parti ziyaretlerine dün İYİ Parti ile başladı. Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat Uğurlu ve yönetimi, dün İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Muharrem Durukan ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Durukan, Uğurlu ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapılan görüşmede esnaf ve çiftçinin ekonomik sıkıntıları, öncelikle konuşan konular arasında yer aldı.

“BİRLİKTE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Uğurlu ise; “Kıymetli Başkanım ve yönetimine nazik kabulleri için teşekkür ediyorum. Polatlı’da teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. 21 arkadaşımızla birlikte Genel Merkezimiz tarafından kurucu yönetim kurulu olarak görevlendirildik. İlçemizde ilk siyasi parti ziyaretimize İYİ Parti İlçe Teşkilatı ile başladık. Şu anda ortak kaygımız ve ortak sevdamız tabi ki öncelikle Türkiye ancak yerelde siyaset yapıyoruz, bu kapsamda ileride Polatlı’nın sorunları ile alakalı birlikte şehrimize hizmet etmeye çalışacağız. Şehrimizde gerçekten çok ciddi problemler var. Ortak akılla bu problemleri çözme adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.”diye konuştu.

Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı daha sonra CHP Polatlı İlçe Başkanlığı ve Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.