DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“POLATLI’MIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

“POLATLI’MIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

ABONE OL
4 Haziran 2021 19:08
“POLATLI’MIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa süre önce Polatlı’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ve yönetiminin nezaket ziyaretlerinin bugünkü durağı Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı oldu.

Polatlı’da kısa süre önce kurularak teşkilat yapısını oluşturan Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, siyasi parti ziyaretlerine başladı. Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat Uğurlu ve yönetimi, bugün Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Öztürk, Uğurlu ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapılan görüşmede esnaf ve çiftçinin ekonomik sıkıntıları, öncelikle konuşan konular arasında yer aldı. Başkan Uğurlu, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Polatlı’mızın menfaati için bu görüşmelerimiz sık sık devam edecek. Ortak akılla hep birlikte Polatlı’mız için güzel kararlar almaya, yapılan yanlışlar varsa bunları birlikte ifade etmeye çalışacağız.”dedi.  

ÖZTÜRK: “ÜLKEMİZİN EKONOMİSİ TAMAMEN ÇÖKMÜŞ DURUMDA”

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada; “Ülkemizde siyaset ölmüş durumda, yani artık siyasetin ayarı bozuldu. Sizlere ve bizlere, biz siyasetçilere bu noktada çok önemli görevler düşüyor. Ülkemiz, insanlarımız, çok zor koşullarda geçimini sağlamaya çalışıyor. Siyasetle birlikte ülkemizin ekonomisi de tamamen çökmüş durumda. Böyle bir ortamda siyasi çekişmelerden ziyade ülkemiz, vatandaşlarımız için neler yapabiliriz bunları istişare etmeliyiz. Polatlı’mız için ne yapabiliriz, çiftçimiz için ne yapabiliriz, esnafımız, memurumuz, işçimiz, emeklimiz için neler yapabiliriz. Çok iş düşüyor hepimize.”cümlelerine yer verdi.

UĞURLU: “ÇALIŞMALAR LAFTAN ÖTEYE GEÇMİYOR”

Polatlı’nın yıllardır çözülmeyen sorunları olduğunu belirten Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ise bu konuların sürekli dile geldiğini fakat çalışmaların söylemin ötesine gitmediğini belirtti. Sakarya Zaferinin 100. Yılı hakkında da açıklamalarda bulunan Uğurlu, ülke genelinde duyurulması gerektiğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.