DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR, SELİN VURDUĞU ÖZYURT VE TÜRKTACİRİ MAHALLELERİNDE
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BAŞKAN DEMİR, SELİN VURDUĞU ÖZYURT VE TÜRKTACİRİ MAHALLELERİNDE

BAŞKAN DEMİR, SELİN VURDUĞU ÖZYURT VE TÜRKTACİRİ MAHALLELERİNDE

ABONE OL
11 Haziran 2021 10:34
BAŞKAN DEMİR, SELİN VURDUĞU ÖZYURT VE TÜRKTACİRİ MAHALLELERİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, İlçemizin Güney Mahallelerinden Özyurt ve Türktacirinde, yoğun yağmur sonrası oluşan sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Özyurt mahalle muhtarından sel felaketi ile ilgili bilgi alan Başkan DEMİR, mağdur vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yoğun yağmur sonrası, Sele sebep olan dereler ile ilgili DSİ 3. Bölge ile bir görüşme gerçekleştirerek, hazırlanan BENT projesinin acilen yapılabilmesi için gereken siyasi iradenin bulunduğunu ve bu işin takipçisi olacağını dile getirdi.

Özyurt mahalle Muhtarı İlhan KAHRAMANCA “Devletimiz yanımızda , sağ olsunlar.AK PARTİ İlçe Başkanımız Sayın Aysel DEMİR in mahallemize ve hemşehrilerimize olan ziyaretinden ziyadesi ile memnun olduk, sağ olsunlar” dedi.

Başkan DEMİR, daha sonra selden etkilenen TÜRKTACİRİ mahallesine geçerek incelemelerini sürdürdü.

Ziyaretlerde Başkan DEMİR e ,yönetim kurulu üyeleri ;Hüseyin KALE, Abdülkadir ÇAKMAKTEPE, İsmet KILINÇ  ve Gönen TAŞIN eşlik ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.