DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “DIŞ MAHALLELERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • DEMİR: “DIŞ MAHALLELERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

DEMİR: “DIŞ MAHALLELERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

ABONE OL
11 Haziran 2021 07:06
DEMİR: “DIŞ MAHALLELERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve Yönetimi, ilçemiz Karapınar ve Basri mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Başkan Demir “Polatlı merkezdeki çalışmalarımızın yanında dış mahallelerimizi de asla ilgisiz ve sahipsiz bırakmadık, bırakmayacağız” dedi. Ziyaretlere yönetim kurulu üyeleri; Hüseyin KALE, Abdülkadir ÇAKMAKTEPE, Ayşe ÇAKMAKTEPE, Gönen TAŞIN , Mustafa İÇEN ve Belediye Meclis Üyesi Seda AŞIBOL katıldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMLARINI İLETTİK”

Ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İlçemiz Karapınar ve Basri mahallelerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde çiftçi, besici ve üretici hemşehrilerimizle buluşup hasbihal edip hasret giderdik. Pandemi sürecinin zorlayıcı dönemlerinde uzak kaldığımız hemşerilerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik.”

“ÇOK SAMİMİ VE İÇTEN KARŞILAMA”

“Karapınar mahalle muhtarımız Sayın Metin ÇETİN ile mahallemizin istek, dilek ve beklentileri konusunda bilgi alışverişinde bulunduk, kıymetli mahalle sakinleri ile hasbihal edip öneri ve kıymetli görüş ve fikirlerinden istifade etme fırsatı bulduk. Çok samimi ve içten karşılama ve sohbetleri için çok müteşekkiriz.”

“TOPLANTIMIZ, ÇOK VERİMLİ VE FAYDALI OLDU”

“Basri mahalle muhtarımız Sayın Davut YAVAŞ ve mahalle sakinlerimizin yoğun katılımları ile gerçekleşen istişare toplantımız, çok verimli ve faydalı oldu. Mahallemizin sorunları ve sıkıntıları ile ilgili tüm bilgi notlarımızı aldık ve merkezi hükümetimizin yetkili olduğu konularda, ilgili tüm birimlere iletip çözümü için çaba sarf edeceğiz. Mahalle sakinlerimizin sıcak ve içten karşılamaları, samimi eleştiri ve önerileri için çok teşekkür ederiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.