DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MEMLEKET PARTİSİ POLATLI’DA TEŞKİLATLANDI

MEMLEKET PARTİSİ POLATLI’DA TEŞKİLATLANDI

ABONE OL
11 Haziran 2021 07:08
MEMLEKET PARTİSİ POLATLI’DA TEŞKİLATLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Polatlı’nın tanınmış isimlerinden genç ve dinamik iş adamlarından Mustafa Gözel oldu. Gözel, sevdası memleket olan herkesi partiye davet etti.

İlçe yönetiminde Polatlı’nın sevilen ve önde gelen iş adamlarından Adem Erol Başkan Yardımcısı olarak yer aldı. İlçe yönetimini oluşturan Başkan Mustafa Gözel ve Başkan Yardımcısı Adem Erol en kısa sürede ilçe binasının açılacağını ve faaliyetlere başlanacağını belirtti.

GÖZEL: SEVDASI MEMLEKET OLAN HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Memleket sevdalısı olan herkesi partiye davet eden Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Mustafa Gözel; “Ülkemizin, siyasi hayatında yeni bir umut ve ufuk açarak kuruluşunu gerçekleştiren Memleket Partimiz, tüm yurtta olduğu gibi Ankara’mızda da süratli bir şekilde ve büyük heyecanla çalışmaları sürdürmektedir. Ankara ilimizin kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, ilçe görevlendirmeleri yapılarak, Ankara’daki çalışmalar tamamlamak üzeredir. Partimizin temel ilkelerine Atatürk ilke ve devrimlerine, doğaya ve çevreye, hukuk kişi hak ve hürriyetlerine, yavru vatan ve yurdumuz mavi vatan ve gök vatan hassasiyetimize, terör ve her türlü ayrımcılığa karşı olma ilkelerimiz doğrultusunda öncelikle sloganımız olan Mavi Memleket, Adalet, Vicdan ve önce iş şiarımızla Memleket Partimiz ilk seçimlerde 50+1 oy oranı alma hedefiyle Polatlı’mızda ilçe yönetim kurulumuzu kurduk. Çok sayıda değerli iş adamı, esnaf, çiftçi, işçi memleket sevdalısı arkadaşlarımızın oluşturduğu yönetim kurulumuz ile Polatlı’mızda yeni bir umut ve ufuk açacağız. Memleket diyen herkesi mücadelemize ortak olmaya çağırıyoruz.” dedi.

EROL: YENİ BİR UMUT VE UFUK AÇACAĞIZ

En kısa sürede faaliyetlere başlanacağını söyleyen Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Adem Erol; “Polatlı’mızda yeni bir umut ve ufuk açacağız. Memleket diyen herkesi mücadelemize ortak olmaya çağırıyoruz. Geleceğimizi geri alacağız, bu ülkenin gençleri için, bu ülkede yaşayan herkes için Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak geleceğimizi barış, özgürlük ve demokrasi ile taçlandırmak için söz veriyoruz. En kısa sürede ilçe binamızı açacak ve ilçe kongremizi yaparak faaliyetlerimize başlayacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.