DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PTO, POLATLI SOĞANI STİCKERLARINI FİRMALARA DAĞITTI

PTO, POLATLI SOĞANI STİCKERLARINI FİRMALARA DAĞITTI

ABONE OL
11 Haziran 2021 07:24
PTO, POLATLI SOĞANI STİCKERLARINI FİRMALARA DAĞITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası  Ocak ayında Marka Tescilini aldığı ve ilçeye  ilk marka değerli ürünü olan Polatlı Soğanı  için hazırladığı   stickerları soğan ticareti yapan üyelerine dağıttı.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya tarafından yapılan açıklamada ilçede soğan alım satım işi yapan  ve  stickerlarını almayan üyelerin  Ticaret Odası’ndan  ilgili stickerları temin edebileceğini belirtildi. 

ZENGİNLEŞMEMİZİN YOLU COĞRAFİ İŞARETTEN GEÇİYOR

Türkiye’nin soğan ihtiyacının %36’sını karşılayan Polatlı Soğanın coğrafi işaretini alarak marka tescil ettirdiklerinin altını çizen Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Ulvi Sakarya ilçe için önemli bir gelişme olduğunu vurguladı. Başkan Sakarya:  ”  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da her platformda belirttiği üzere ‘’Zenginleşmenin yolu coğrafi işaretli ürünler ile olur,coğrafi işaret 1 Liraya sattığın ürünü 2 Liraya satmak demektir’’. Rifat Başkanımızın bu düsturundan yola çıkarak bizlerde elimizdeki kıymetlere değer katmak için çalışacağız. Polatlı soğanı için verdiğimiz ve sonunda ilçemiz için güzel bir  sonuca ulaştığımız çalışmamızı Polatlı gözlemesi içinde yürütüyoruz. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.