DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DUATEPE MARATONU İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

DUATEPE MARATONU İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

ABONE OL
15 Haziran 2021 10:00
DUATEPE MARATONU İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Duatepe Yarı Maratonu, Gran Fondo Bisiklet Yarışı ve 10K Koşusu için online kayıtlar bu hafta itibariyle www.maratonduatepe.com adresi üzerinde başladı.

Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi’nin (POTA) projesi kapsamında Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen ve yüzlerce sporcunun katılımıyla 2018 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen Gordion Maratonu; Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümü dolayısıyla bu sene Uluslararası Duatepe Yarı Maratonu olarak gerçekleştirilecek.

ONLİNE KAYITLAR İÇİN WWW.MARATONDUATEPE.COM

Polatlı Belediyesi tarafından Sakarya Zafer Anıtı ile Duatepe arasında oluşturulacak özel parkur üzerinde koşulacak Duatepe Yarı Maratonu; 28 – 29 Ağustos tarihlerinde start alacak. Uluslararası Duatepe Yarı Maratonu ile Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı; Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde tarihindeki en büyük spor organizasyonlarından birine daha ev sahipliği yapacak. 29 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Duatepe Yarı Maratonu’nda dünyanın dört bir yanından sporcular Polatlı’da bir araya gelecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın startını vereceği maratona farklı yaş gruplarından 1000’den fazla sporcu katılacak.

SANAL KOŞULAR VE BİSİKLET YARIŞLARI İLE SPORUN KALBİ POLATLI’DA ATACAK

29 Ağustos tarihinde Sakarya Zafer Anıtı ve Duatepe arasında koşulacak olan Duatepe Maratonu’na dünyanın dört bir yanında belirlenen parkurlarda yapılacak sanal koşular ile yüzlerce sporcu destek verecek. İstanbul Maratonu’nun ardından Türkiye’de ilk defa Polatlı Duatepe Maratonu’nda uygulanacak olan sanal koşularla Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümü tüm dünyaya duyurulacak. Uluslararası Duatepe Yarı Maratonu’nda sanal koşuların yanı sıra Gran Fondo Bisiklet Yarışı da gerçekleştirilecek.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.