DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NA 182. YIL KUTLAMASI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NA 182. YIL KUTLAMASI

POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NA 182. YIL KUTLAMASI

ABONE OL
15 Haziran 2021 10:01
POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NA 182. YIL KUTLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ülkü Ocakları Türk Jandarma Teşkilatı’nın 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Avukat İbrahim Güran ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek; Jandarma Teşkilatı’nın 182 Kuruluş yıl dönümünü kutladı. Anlamlı ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Güran konuya ilişkin; “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vazgeçilmez bir parçası olan Jandarma Teşkilatımız vatanımızın dört bir yanında özveri ve fedakarlıkla vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam etmektedir. 1839 Yılında kurulduğu günden bu yana 182 yıldır canını feda etmekten çekinmeden Büyük Türk Milleti’nin huzurunu ve güvenliğini sağlamaktadır. Cenab-ı Allah kahraman askerlerimizi başımızdan eksik etmesin, onlara yurdumuzun her köşesinde görevlerinde güç ve kuvvet ihsan eylesin. Başta Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 182. Yıl dönümü kutlu olsun.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.