DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR, ESNAFIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DEMİR, ESNAFIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
18 Haziran 2021 08:08
BAŞKAN DEMİR, ESNAFIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, esnaf ziyaretlerine geçtiğimiz gün Şentepe mahallesi ile devam etti.

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir,seçildiği günden bu güne, pandeminin en yoğun dönemlerinde dahi çalışmalarına ara vermeden devam ederek hemşehrilerinin yanında oldu ve olmaya da devam ediyor.

Sel ve dolu afetlerinden etkilenen Özyurt, Türktaciri ve  Yağcıoğlu mahallelerimize geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunarak yapılması gerekenler hakkında DSİ 3. Bölge ve AK PARTİ genel merkezine bilgilendirme yaptı.

Başkan Demir; “Salı günü Şentepe mahallemize yapmış olduğumuz, ziyarette bölge esnafımızı ziyaret ederek istek, dilek ve taleplerini dinleyerek, çözüm üretme yolunda notlarımızı aldık. Bölge esnafımız, ziyaretlerden ve ilgiden memnuniyetini dile getirerek, sahipsiz olmadıklarını, devletin yanlarında olduğunu ve bundan da çok memnun olduklarını söylediler.”dedi.

Ziyaretlerde yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin KALE, İsmet KILINÇ, Belediye Meclis Üyesi İ.Hakkı AKGÖK ve mahalle başkanı Barış KOÇAK da hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.