DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MİNİK KENAN’IN CANSIZ BEDENİ YEM MAKİNESİNDE BULUNDU

MİNİK KENAN’IN CANSIZ BEDENİ YEM MAKİNESİNDE BULUNDU

ABONE OL
18 Haziran 2021 09:44
MİNİK KENAN’IN CANSIZ BEDENİ YEM MAKİNESİNDE BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Kargalı Mahallesinde, babasının yanına giderken çalışır vaziyetteki yem haznesine düşen küçük çocuk boğularak can verdi.

Olay dün akşam saat 19.00 sularında ilçemiz Kargalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel bir firmaya ait besi çiftliğinde çalışan Mehmet Ece-Emine Ece’nin en küçük çocuğu Kenan Ece’den (4) bir süre haber alamadı. Durumdan endişelenen çift, çiftliğin içinde arama yaptıktan sonra jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çiftlikte yaptıkları aramada küçük Kenan’ın cansız bedenini 4 metre derinliğindeki yem haznesinde buldu. Kenan’ın babasının yanına giderken yem haznesine düştüğü ve bu sırada çalışır vaziyette olan yem karma makinesinden çıkan yemin üzerine dökülmesi ile boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Kenan’ın cenazesi önce Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Ankara Adli Tıp Kuruma gönderildi. Jandarma olaya ilişkin inceleme başlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.