DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜNDEN YAĞCIOĞLU, MEHMET AKİF, GAZİ VE ŞEHİTLİK MAHALLELERİNE ZİYARET
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜNDEN YAĞCIOĞLU, MEHMET AKİF, GAZİ VE ŞEHİTLİK MAHALLELERİNE ZİYARET

CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜNDEN YAĞCIOĞLU, MEHMET AKİF, GAZİ VE ŞEHİTLİK MAHALLELERİNE ZİYARET

ABONE OL
21 Haziran 2021 07:19
CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜNDEN YAĞCIOĞLU, MEHMET AKİF, GAZİ VE ŞEHİTLİK MAHALLELERİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık ile birlikte sel felaketinin yaralarını saran Yağcıoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti. CHP Polatlı İlçe Örgütü heyeti, Yağcıoğlu Mahallesi muhtarı Tuncay Su ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, ilgili birimlere iletilen taleplerin takipçisi olacaklarını ifade etti. CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve beraberindeki heyet, ilçe merkezindeki Gazi Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi ve Şehitlik Mahallesi muhtarlıklarını da ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin taleplerini mahalle muhtarlarından dinledi.

Avcı, ‘’ Muhtarlarımızın taleplerini ilgili birimlere ilettik, takipçisi olacağız. Tüm birimlerimizle hemşerilerimizin yanındayız ‘’

Yağcıoğlu mahallesinde geçtiğimiz günlerde dolu yağışı ile birlikte sağanak yağışın etkisiyle yaşanan sel felaketinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ASKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol ve Asfalt Şefliği ekiplerinin tüm ekipmanlarıyla Yağcıoğlu mahallesinde olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının ilgili birimlerinin de Yağcıoğlu Mahallesi’ne yönlendirildiğini ifade etti.  Avcı, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü olarak ilk andan itibaren gerek Özyurt ( Kürttaciri ) gerekse Yağcıoğlu ve sel afeti ile karşı karşıya kalan mahallelerimizin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.  Değerli muhtarlarımız ABB ekiplerimizin çalışmalarında özverili gayretler sarf etmişlerdir. Kendilerine bu noktada teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın taleplerini ilgili birimlere ilettik ve takipçisi olacağız. Hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kıymetli muhtarlarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ederek sorunlarını, taleplerini dinleyerek ilgili birimlere iletmek ve takipçisi olmak noktasındaki çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ 13 Merkez, 82 Çevre Mahallemizin Tümünün  Sorunlarının ve Taleplerinin Takipçisiyiz ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, Yağcıoğlu Mahallesi Muhtarı Tuncay Su, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mustafa Karataş, Gazi Mahallesi Muhtarı Mahnut Erdoğan ve Şehitlik Mahallesi Muhtarı Feza Akman’ı ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, ‘’ Sosyal Demokrasinin en anlamlı örneklerinin verildiği Ankara Büyükşehir Belediyesi Yönetiminin Polatlı’nın 13 merkez, 82 çevre mahallemizin sorunları ve talepleri ile bunlarla ilgili çözümleri içeren yol haritaları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş tarafından Polatlı’da gerçekleştirilen toplantı ve sonrasında da müteakip kereler ifade edilmişti. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak merkez ve çevre mahallelerde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle hem yeni talepleri alarak bu talepleri ilgili birimlere iletmekte hem de önceki taleplerin gerçekleştirilmesi noktasında gayret göstermeye devam ediyoruz. ABB, tüm birimleriyle Yağcıoğlu ve Özyurt başta olmak üzere sel afetiyle karşılaşan mahallelerimizin yanında oldu, olmaya da devam edecektir. 13 merkez, 82 çevre mahalle muhtarlarımızı hem pandemi sürecindeki hem tam kapanma sürecindeki özverileri hem de afetler karşısındaki gayretleri konusunda takdir ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum. ‘’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.