DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TÖHOB İSTİŞARE TOPLANTISI POLATLI’DA YAPILDI

TÖHOB İSTİŞARE TOPLANTISI POLATLI’DA YAPILDI

ABONE OL
21 Haziran 2021 12:43
TÖHOB İSTİŞARE TOPLANTISI POLATLI’DA YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) 2. İstişare Toplantısı Cumartesi günü Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Ankara Halk otobüsü şoförleri, sorunlarını ve taleplerini Polatlı’da dile getirdi. Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, TÖHOB Başkanı Kurtuluş Kara, Federasyon Başkanı Ercan Soydaş, EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, İYİ Parti Meclis Grup Başkan Vekili Adnan Beker, CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyeleri Selami Ovacık ve Adnan Sezer, diğer ilçelerden taşıma kooperatifi başkanları ile Ankara ve Polatlı’dan çok sayıda halk otobüsü şoförü katıldı.

Toplantıda şoför esnafları sorunlarını dile getirdi. Özellikle pandemi döneminde yaşanan sıkıntıların görüşüldüğü toplantıda şoförlerin birçoğu borçlar altında ezildiklerini belirtti. Ankara’dan gelen yetkililer şoförlerin sorunları ve taleplerini dinleyerek not aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.