DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ’DEN BÜYÜK ANKARA BULUŞMASI

İYİ PARTİ’DEN BÜYÜK ANKARA BULUŞMASI

ABONE OL
3 Temmuz 2021 23:16
İYİ PARTİ’DEN BÜYÜK ANKARA BULUŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı Büyük Ankara Buluşmalarını başlattı. Bu kapsamda partinin Başkanlık Divanı, Genel İdare ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan gruplar Ankara ilçelerinde STK, Muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığınca 2-3 Temmuz 2021 tarihlerinde 25 İlçeyi kapsayan Büyük Ankara Buluşmaları düzenlendi. 2 Temmuz Cuma günü İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, 25 İlçe Teşkilatı ile İncek’te toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından, partinin Başkanlık Divanı, Genel İdare ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekillerinden oluşan gruplar, Ankara’nın ilçelerinde Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi.

ÖZTÜRK: “GENEL BAŞKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPANA KADAR, PARTİMİZİ İKTİDARA GETİRENE KADAR ANT OLSUN DURMAYACAĞIZ”

İlçe Teşkilatları Toplantısında açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, yaptığı konuşmada; “Ankara’da özellikle çiftçilerimiz doğal afetlerin de etkisi ile zor günler yaşıyorlar. Özellikle taşraya gidecek arkadaşlarımıza ricam onlara kucak açarsanız, sorunlarını can kulağı ile dinlerseniz gerçekten çok mutlu olurum. Ankara’da İlçe Başkanlarımızla beraber çok yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bundan 3 yıl önce göreve geldiğimde Ankara’da üye sayımız 7 bin 150 idi. Şu anda sadece Keçiören İlçemizde üye sayımız 7 bin 300, Sincan 6 bin, Yenimahalle 5 bin 700, Mamak 5600, Gölbaşı 5 bin 500, Çankaya 5 bin 300. Gururla ifade ediyorum ki şu anda Türkiye’de ilk 10’da 7 ilçemiz bulunmaktadır. Bizler genel başkanımızı, liderimizi adım adım takip ediyoruz. Şu anda haftada 2 vilayet, 10’a yakın da ilçeyi geziyor. Bu kolay bir iş değildir. 25 yıllık siyasi hayatımda böyle yoğun bir tempo ile hiç karşılaşmadım. Siyasiler genelde seçim otobüsü ile vilayete gider, meydanda yarım saat miting yapar ve o vilayeti terk eder. Sayın Genel Başkanımız önce gittiği vilayetlerin beldelerini ve ilçelerini geziyor. Halkla hemhal oluyor, acılarını dinliyor, mutluluklarını paylaşıyor ve onlara ana şefkati ile gönülden sarılıyor. Bizler sayın genel başkanımızın izinde adım adım koşarak hiç durmadan genel başkanımızı Allah nasip ederse Cumhurbaşkanı yapana kadar, partimizi iktidara getirene kadar ant olsun durmayacağız.” cümlelerine yer verdi.

PAÇACI: “İYİ PARTİ YAKIN GELECEKTE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARTİSİ OLACAKTIR”

Sonrasında konuşan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı ise; “Öncelikle şunu söylemem gerek Yetkin Başkanımız adeta bir arı gibi çalışıyor. Yetkin Öztürk başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizi gönülden kutluyorum. AK Parti sahaya çıkamıyor, yaptığı yanlışlardan dolayı vatandaşın karşısına çıkacak yüzü kalmadı. MHP onu destekleyen bir parti olarak aynı gerekçelerle vatandaşın karşısına çıkamıyor. Yakın gelecekte seçim var. Bugüne kadar başarılar elde ettik ancak henüz noktayı koymadık. Genel seçime hazırlanırken önümüzde yeterli süre var. Bugün oyumuz kamuoyu araştırmalarında her ay istikrarlı bir artış gösteriyor. Bir siyasi partinin iktidar alternatifi olabilmesi için yüzde 20’leri görmesi lazım, amacımız eylül ayına kadar yüzde 18-20 aralığına ulaşmaktır. Şunu iddia ediyorum, İYİ Parti yakın gelecekte Türkiye’nin en büyük partisi olacaktır ve uzun süre de bu ülkeyi yönetecektir.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.