DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ, ESNAFLA BULUŞTU

İYİ PARTİ, ESNAFLA BULUŞTU

ABONE OL
5 Temmuz 2021 00:22
İYİ PARTİ, ESNAFLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığınca başlatılan “Büyük Ankara Buluşmaları” kapsamında partinin Başkanlık Divanı, Genel İdare ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan gruplar Ankara ilçelerinde STK, Muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Baha Cankut Sarıtaş, Polatlı’da esnafları ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Baha Cankut Sarıtaş, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Meclis Üyesi Adnan Sezgin, geçtiğimiz gün ilçedeki esnafları gezerek, sorunlarını dinledi. Önşen, iktidara geldiklerinde esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade etti.

ÖZTÜRK: “ÜÇ YILDIR SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Burada Ankaralıların, sizlerin en büyük mücadelesi bozkırın yeşille mücadelesi ve savaşı. Ülkemizin geneli bozkır. Genel Başkanımız Meral Akşener’le bozkırı yeşillendirmek için elimizden geleni yapacağız. Kadın elinin değmediği hiçbir yer kalmayacak. Bozkırın o makus talihini hep birlikte kıracağız. 13 Eylül’de Sakarya Zaferi’nin 100. Yılı, bu çok önemlidir. 22 gün 22 gece bir kilometre ilerimizdeki Sakarya Irmağı’nda kan akmıştır. Her yere adını veren Duatepe’de bir gecede 80 bine yakın şehit verdik. İnşallah 100. yılda Polatlı’ya yakışır bir destan yazacağız. İYİ Parti olarak da bunu çok önemsiyoruz. Polatlılı kendisine sahip çıkanı biliyor. Yaklaşık üç yıldır sokakları karış karış geziyoruz.” Diye konuştu.

ÖNŞEN: “İYİ PARTİNİN SİYASET ANLAYIŞI ÇOK KONUŞMAK DEĞİL ÇOK ÇALIŞMAK”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, parti heyeti olarak esnafa her zaman çözüm odağıyla yaklaştıklarını belirtti. Önşen; “İYİ Partinin siyaset anlayışı çok konuşmak değil çok çalışmak üzerinedir. Bizler mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz, bundan sonra da gezeceğiz.  Yerinde çözümlerle, doğru ekonomik çözümler önerebilir hale geleceğiz.” dedi.

CİNİSLİ: “POLATLI ÇOK BÜYÜK POTANSİYELE SAHİP”

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ise Polatlı’nın tarım eğitimi konusunda çok eksik olduğunu vurguladı. Cinisli; “Biz vatandaşları dinlemek üzere sokak sokak geziyoruz. 2020 yılının Ocak ayından beri vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dünden beri de Polatlı’dayız . Polatlı çok büyük potansiyele sahip. Neredeyse bir il büyüklüğünde bir ilçe. Lojistik olarak çok büyük imkanlara sahip. Burada bu kadar tarım imkanı varken tarımla ilgili eğitim konularının olmamasına şaşırıyorum. Tarımla ilgili sanayinin olmamasına şaşırıyorum. Polatlı özelinde yapılacak bu kadar çok şey varken büyük düşünmek lazım. Biz Türkiye için yaptıkları her hamleden şüphe duyar hale geldik. Türkiye üzerine çökmüş bu karabulutlar için de mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu anlayışın ülkemizde hakim olmasına son vereceğiz. Gezdiğimiz her yerde vatandaşlarımızla aynı kararlılıkta olduğumuzu görüyoruz. Hep birlikte çok daha iyi günlere ulaşacağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.