DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ABONE OL
13 Temmuz 2021 10:29
İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu ve yönetimi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramı erkenden yaşattı.

İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan yardım kolileri, Başkan Alpoğlu ve yönetimince adreslerine ulaştırıldı. İYİ Partili Gençlerin ayrıca çocuklara da bayram sürprizi vardı. Yardım kolilerinin dağıtılması esnasında, çocuklara da ayakkabılar hediye edildi. Ayrıca İYİ Partili Gençler tarafından tek tek paketlenen şekerlemeler de çocukların mutluluğunu katladı. Etkinliğe ilişkin bilgi veren Başkan Alpoğlu; “Bugün Polatlı İyi Parti Gençlik Kolları olarak Kurban Bayramı için ihtiyaç sahiplerine ayakkabı ve yardım kolisi yardımı yaptık, çocukları sevindirip şekerlemeler ve ayakkabılar dağıttık.

İslam aleminin heyecan ve coşku ile kutladığı, maneviyatın, dayanışmanın, duanın en belirgin şekilde görüldüğü Kurban Bayramının bir yenisine daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Saygı ve sevginin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal olarak büyük bir öneme sahiptir. Küskünlüklerin, dargınlıkların unutulduğu hoşgörünün hakim olduğu bir bayram diliyorum. İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Allah dan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.