DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAYMAKAM BULACAK 15 TEMMUZ ETKİNLİK ALANINI GEZDİ

KAYMAKAM BULACAK 15 TEMMUZ ETKİNLİK ALANINI GEZDİ

ABONE OL
14 Temmuz 2021 13:13
KAYMAKAM BULACAK 15 TEMMUZ ETKİNLİK ALANINI GEZDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, 15 Temmuz Anma Günü etkinlik alanında incelemelerde bulundu, Polatlı Belediye Başkan V. Veli Keskin’den bilgi aldı. 15 Temmuz’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak etkinlikler de belli oldu.

15 Temmuz öncesi Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’dan oluşan ilçe protokolü Cumhuriyet Meydanında güvenlik tedbirleri ve etkinliğin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Polatlı Belediye Başkan V. Veli Keskin’den bilgi aldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı yürütme kurulu Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında toplandı. Polatlı’da 15 temmuz günü gerçekleştirilecek olan programın detaylarının görüşüldüğü toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de katıldı. 15 temmuz hain darbe girişiminde Ankara’ya giden füze bataryalarını durdurarak hainlerin başkente ulaşmasını engelleyen kahraman Polatlı halkı, milli birlik gününde demokrasiye darbe vurulamaz dediği beş yıl önceki coşku ve gururuyla 15 temmuzu yad edecek.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak nezdinde bir araya gelen demokrasi ve milli birlik günü etkinliklerini düzenleyen komitenin aldığı kararlarla kamuoyuna paylaşıldı. Perşembe günü saat 20.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda tıpkı hain darbe girişimi gecesi olduğu gibi demokrasi nöbeti tutulacak. 15 temmuz perşembe günü 10:00’ da kuranı kerim tilaveti yapılacak, 15 temmuz demokrasi şehitleri için hatm-i şerif okunacak. Kahraman Polatlı halkının 15 temmuz demokrasi mücadelesini anlatması için Cumhuriyet Meydanı’na bir anı defteri bırakılacak. Pandemi sebebiyle her türlü tedbirin de alınacağı 15 Temmuz Milli Demokrasi Günü etkinlikleri yapılacak.

15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programını belirleyen Komisyon Başkanı Kaymakam Murat Bulacak, Polatlı halkını demokrasi ve millî birlik gününe katılmaya davet etti. İlgili kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katıldığı toplantının  program içeriğinin ve alınacak tedbirlerin görüşülerek karara bağlandığını açıklayan Kaymakam Bulacak” 15 temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında şehrimizde düzlenecek etkinliklerle ilgili tüm karar ve tedbirlerimizi aldık. Tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Perşembe günü akşamı meydanda gerçekleşecek anma programımıza bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.