DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN AVCI’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN AVCI’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:31
BAŞKAN AVCI’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında, 15 Temmuz’un Türkiye için bir uyarı olduğunu belirten Avcı, Atatürk’ün izinden gidildiği sürece darbe girişimlerinin olmayacağını vurguladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız, cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece bu ülkede 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanması mümkün değildir.’’ İfadelerine yer verdi.

‘’ 15 Temmuz’da Türk Milleti, bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini de göstermiş oldu. ‘’ diyen Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklı günler diliyor, yüce Türk Milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.’’ İfadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.