DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN DEMİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:30
BAŞKAN DEMİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK PARTİ POLATLI İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY), Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Bu hain darbe girişimi,  Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı,  Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişi ve Aziz Milletimizin ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadan engellenmiştir.

Bu gün 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi günüdür;  kendilerini devletten, halktan, demokrasiden üstün görenlerin bizzat halkımızın gövdelerini siper edişiyle geri püskürtüldüğü aziz ve müstesna bir gündür.

Bu gün tarihimizin önemli bir dönüm noktasıdır. Dış mihrakların alışageldiği ülkemizin halkıyla, değerleriyle oynamasının son bulduğu gündür. Halkımızın iradesinin yeniden tecelli ettiği gündür.

Sözde darbeciler ve onları yönlendiren alçak odaklar görmüşlerdir ki hiçbir güç halkımızın gücünün üstüne çıkamaz.   Ve bu millet tarihin en eski dönemlerinden beri Devletine, milletine, inancına sahip çıkmış onurlu bir millet olduğunu 15 Temmuzda bir kez daha cümle aleme göstermiştir.

O şer gecede Polatlımızın vatan sever evlatları yek vücut olarak Reisimizin arkasında olduğunu göstermiş, darbecilerin Polatlı’da ki faaliyetlerini engellemiş, füze rampalarının ve zırhlı birliklerin darbecilere ulaşmasına  mani olmuştur. Tarih buna şahittir. Teşkilatımızın tüm fertleri ölüme meydan okuyarak o gece ve sonrasında meydanlarda, Milli Birliğinin, Demokrasinin, Reisinin yanında olmuştur.

Bizlere düşen sorumluluk geçmişte olduğu gibi şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla yürütmektir.

Demokrasimiz ve bağımsızlığımız uğruna canını feda eden başta Polatlımızın güzide evlatları Şehit Seher Yaşar, Can Çalışkan olmak üzere  aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimizi şükranla selamlıyor, yüce Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü  canı gönülden kutluyorum.

Ezan ve salalar susmaz, bayrağımız aziz vatanda ilelebet dalgalanır.

Milletimizin Milli birliğini ve demokrasi aşkını ortaya koyduğu bayramımız kutlu olsun.

Aysel DEMİR

AK Parti İlçe  Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.