DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:33
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz; karanlık gecenin, aydınlık sabahında milletimizin birlik ve beraberliğiyle tarihe kazıdığı kahramanlık destanının adıdır. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi Kahraman ordumuzun içine yuvalanmış işgalcilerin hainliklerine karşı namus ve şeref müdafaasını hiç çekinmeden ve korkmadan gerçekleştirmiştir. 15 Temmuz’da teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en cesur karşılık yüce milletimiz tarafından verilmiş; Bu çağ dışı darbe girişimine toplumun bütün kesimleri; siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası kararlılıkla karşı koymuşlardır.

Dün Gelibolu’da, Trablusgarp’ta, Sarıkamış’ta ve Sakarya’da İstiklal mücadelesi veren kahraman milletimiz; 15 Temmuz gecesi de aynı ruh ve aynı imanla bağımsızlık için göğsünü germiş, hainlere geçit vermemiştir.  Şüheda torunu Polatlılı hemşehrilerimiz; Sakarya Meydan Muharebesi’nde olduğu gibi o karanlık gecede Başkent Ankara’ya giden ulaşım yollarında hainlere tekrar dur demiştir. İstanbul ve Ankara’da olduğu gibi Polatlımızda da hemşehrilerimizin üstün feraseti ve cesareti ile kanlı darbe girişimi anında bastırılmıştır. Türk Milletinin kutlu varlığına pranga vurmak için birbiriyle yarışan hainler o gece meydanlarda büyük bir ders almıştır. Şehitlerimiz bu aziz vatanın manevi zırhı, gazilerimiz geçilmez kaleleri olarak; bizlere üzerinde tahribat yapılmasına asla izin vermeyeceğimiz bir miras daha bırakmışlardır.

Zaferlerimizi gölgeleyip, egemenlik haklarımızı engellemeye kalkışanlara 15 Temmuz şuuruyla, çelik gibi bir iradeyle ve misliyle mukabele edeceğimizi hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır. Yüce Milletimizin varlığının en büyük güvencesi, milli birlik ve beraberlik ruhumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin sağduyusuyla perçinlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cenab-ı Allah (C.C.) Türk milletine bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.