DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
‘DAHA YEŞİL POLATLI’ İÇİN MEHMET AKİF MAHALLESİ YENİ PARK ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ‘DAHA YEŞİL POLATLI’ İÇİN MEHMET AKİF MAHALLESİ YENİ PARK ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

‘DAHA YEŞİL POLATLI’ İÇİN MEHMET AKİF MAHALLESİ YENİ PARK ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:52
‘DAHA YEŞİL POLATLI’ İÇİN MEHMET AKİF MAHALLESİ YENİ PARK ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’nın farklı mahallelerinde Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından hizmete açılan prestijli ve modern parklar ile ‘Yeşil Polatlı’ hamlesini sürdüren Polatlı Belediyesi ekipleri Mehmet Akif Mahallesi’nde yapımına başladığı yeni park alanında çalışmalara devam ediyor.

Polatlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Mehmet Akif Mahallesi yeni park alanı; içerisinde bulunan çok amaçlı semt sahası, fitness alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, ortasından geçen doğal ve modern dere ile şehrin en güzel yeşil alanlarından biri oluyor. 

ŞEHRİN EN BÜYÜK YEŞİL ALANLARINDAN BİRİ OLACAK, YÜZLERCE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK

Park alanı içerisinde bulunan dere yatağını ıslah ederek, modern bir görünüme kavuşturan Polatlı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; yapacağı uzun yürüyüş yolları ile vatandaşlara doğayla iç içe spor yapma ve dinlenme imkanı sunacak. 16.000 m2’lik alanıyla şehrin en büyük yeşil alanlarından biri olan yeni park alanı içerisinde özel ağaçlandırma çalışması yapılacak. 

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların virüsten uzak kalmak adına yeşil alanlara yönelmesini fırsat bilen Polatlı Belediyesi ekipleri; yeni park alanı içerisinde yarınlara hayat olacak yüzlerce farklı türdeki ağacı ve bitkiyi toprakla buluşturacak. Oyun grupları ve dinlenme alanlarının yanı sıra çocukların spora yönelmesi için çalışmalarını sürdüren ekipler; daha yeşil bir Polatlı parolasıyla modern, nezih ve güvenli parklar oluşturmaya devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.