DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:35
DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR:

                Bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. Bayramın tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

                Bayramlar; Rabbimize ve bütün kardeşlerimizin birbirine yakınlaştığı günlerdir. Bayramlar; toplumun manevi zenginlik kaynağı, millet olmanın şuuruna erdiğimiz müstesna günlerdir. Bu kutlu günler, maddi ve manevi sıkıntıların sona ermesi için dua vesilesidir, muhasebe günleridir, kırgınlıkların dargınlıkların sonlandırıldığı kucaklaşma günleridir. Bizleri bugünlere kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun, mübarek Kurban Bayramı kardeşliğimizin çoğalmasına birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olsun.

                Bizler komşusu aç yatarken, tok yatmayı asla kabul etmeyen bir peygamberin ümmeti olarak huzur, barış ve kardeşliği hakim kılmak için her zaman yardımlaşma ve dayanışma bilinci ile hareket ettik. Bu bilinçle hareket ederek, bayramlarımızı da bu amaca uygun olarak idrak etmeliyiz. Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutarak, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunacağız. Kurban vesilesiyle malımızı Allah’ın rızası için paylaşacağız.

                Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimizden dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini; trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Bayram sevincimizi matem havasına çevirmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım.

                Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık getirmesi dileğiyle, Tüm İslam Âleminin ve Polatlılı hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, Cenab-ı Allah’tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice mutlu, huzurlu bayramlara, daha güzel ve saglıklı günlere kavuşturmasını diliyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.