DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MİLLİ MÜCADELE’NİN 100. YILINDA MUAY-THAİ MİNİKLER VE YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI POLATLI’DA
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • MİLLİ MÜCADELE’NİN 100. YILINDA MUAY-THAİ MİNİKLER VE YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI POLATLI’DA

MİLLİ MÜCADELE’NİN 100. YILINDA MUAY-THAİ MİNİKLER VE YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI POLATLI’DA

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:40
MİLLİ MÜCADELE’NİN 100. YILINDA MUAY-THAİ MİNİKLER VE YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI POLATLI’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl Dönümü anısına düzenlenecek olan Muay – Thai Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası; Polatlı Belediyesi ve Muay – Thai Federasyonu İşbirliği ile Polatlı Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 18 – 22 Ağustos tarihleri arasında Polatlı’da gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye’nin dört bir yanından farklı yaş gruplarından bay, bayan yüzlerce sporcu katılacak.

FEDERASYON YETKİLİLERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Muay – Thai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, İlçe Spor Müdürü İrfan Aytekin, Federasyon Spor Uzmanı Harun Gürkan Acun ve İç Anadolu Federasyon Bölge Başkanı Abdullah Soytürk Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan şampiyona hususunda Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldızkaya; ecdadın emanetine yakışır kutlamalara hazırlandıkları Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde Polatlı Belediyesi olarak şampiyonaya her türlü desteği vereceklerini belirterek, federasyon heyetine teşekkür etti.

Muay – Thai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Bir gün spor, Bir gün siper parolasıyla yola çıktık. Amacımız çocuklarımıza milli bilinç ruhunu aşılamaktır. Polatlı Belediye Başkanı Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya misafirperverliğinden ve şampiyonamıza yapacağı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyor, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünü kutluyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.