DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

POLATLI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
16 Temmuz 2021 23:41
POLATLI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla pastaneler, imalathaneler ve alışveriş noktalarında denetimlerini sürdürüyor.

Polatlılıların Kurban Bayramı’nı güvenli ve halk sağlığına uygun bir şekilde geçirmesi amacıyla denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından işletmelerde temizlik, gramaj, ürün etiketi ve ruhsat kontrolleri gerçekleştirildi. Polatlı’da faaliyet gösteren esnaflara koronavirüs ile mücadele kuralları kapsamında maske ve eldiven kullanımı hususunda bilgilendirme yapıldı.

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Mübarek Kurban Bayramı dolayısı ile yaptığımız denetimlerde halk sağlığını tehdit edebilecek hiçbir eksikliğe müsaade etmiyoruz. Bayram boyunca denetimlerimiz daha yoğun bir şekilde devam edecek. Hemşehrilerimizin alışveriş noktalarında gördükleri eksiklikleri ALO 153 üzerinden bizlere iletmelerini rica ediyoruz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyoruz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.