DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM”

DEMİR: “ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM”

ABONE OL
17 Temmuz 2021 00:20
DEMİR: “ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, vatandaşlara bayram alışverişi tavsiyesinde bulunarak yerel esnaf tan alışveriş yapılmasını tavsiye etti.

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlılı hemşerilerine bayram alış verişi tavsiyesinde bulundu. Demir, açıklamasında şunları söyledi:

“Çok kıymetli hemşehrilerimiz, Rabbimiz bir kurban bayramına daha bizleri kavuşturdu inşallah, HZ. İbrahimin adağına bağlılığı ve HZ. İsmailin Rabbine teslimiyeti tüm insanlığa örnek olmalı. Polatlıda gönül gönüle, iç içe kardeşçe yaşamaktayız, Rabbim birliğimizi ve dirliğimiz daim kılsın inşallah.

Hemşehrilerimizin bayram alış verişlerini yerel esnafımızdan yapmaları ilçe ekonomimize çok büyük katkı sağlayacaktır. Yerel esnafımızında büyükşehirleri aratmayan hizmet ve kalitede çalışması büyük önem arzetmektedir. Kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet vermek ana ilke olmalı.

Zincir marketler ve Polatlı dışında alışveriş , ilçemizin sermayesinin dışarıya kaçması demektir. Bu kapsamda düşünüldüğünde , ilçe zenginliğimizin istenilen düzeyde olmaması anlamına gelir.

Hem pazarcı esnafımızdan hem  tuafiye esnafımızdan  hemde tüm diğer sektörlerde faaliyet gösteren esnaflarımızdan yapılacak alışverişler ,ilçemize güç katar, sermayemizin dışarı kaçmasına engel olur,Polatlımıza yatırım ve istihdam olarak geri döner,bu anlamda çok kıymetli hemşehrilerimizin bu hususa dikkat etmelerini önemle belirtmek istiyorum.

Polatlımızın sermaye gücü Polatlımızda kalsın.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.