DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

POLATLI BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

ABONE OL
17 Temmuz 2021 00:10
POLATLI BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehir genelindeki tüm camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan detaylı temizlik çalışmasıyla bayrama hazır hale getirilen camilerde; iç ve dış temizliğin yanı sıra dezenfeksiyon işlemi uygulanıyor.

Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından tüm camilerin süpürülmesi, halıların yıkanması, tozların alınması, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi gibi işler detaylı bir şekilde gerçekleştiriyor. Camilerin iç temizliğinin yanı sıra cami bahçeleri de antibakteriyel solüsyonlarla yıkanarak cemaatin kullanımına hazır hale getiriliyor.

Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde, sağlıklı bir şekilde yapmaları amacıyla mübarek Kurban Bayramı öncesi şehrimiz genelinde camilerimizde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Tüm ibadethanelerimiz detaylı temizlik çalışmalarımızla ekiplerimiz tarafından hijyenik ve steril bir hale getiriliyor. Tüm kıymetli hemşehrilerimize iyi bayramlar diliyoruz.” Cümlelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.