DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ABONE OL
19 Temmuz 2021 16:15
ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

    “Hepimiz için büyük anlamlar içeren bayramlar; birlik ve beraberlik duygularının yeniden yeşerdiği, insanların bütünleştiği, kentlerin kardeşlik iklimine kavuştuğu özel günlerdir. 5000 yıllık geçmişi ile dünya tarihine yön vermiş medeniyetlere ev sahipliği yapan Ankara’nın; yılın tamamında şeffaflığın, huzurun, bereketin, katılımcılığın kenti olması için Ankara Kent Konseyi olarak, “kamplaşmanın olmadığı kentlerde, 365 gün bayram olur ” diyoruz.

    Çünkü Ankara Kent Konseyi olarak göreve geldiğimiz 29 Haziran 2019 yılından bu yana, Ankara’nın geleceği için Başkent’teki her kesimden uzman görüşleri kent konseyinde buluşturarak insanların birbirlerini dinlemeye hasret duyduklarını gözlemledik. İnsanların yaşadıkları kent için adanmış bir erdemle tamamen gönüllü olarak mesai harcamak istediklerini tecrübe ettik. Böylece ülkemizde emsali görülmemiş bir ortak aklı Başkent’te inşa ettik.

    Oluşan ortak aklın Ankara’da kalıcı olarak tesis edilmesi, kent haklarını savunmak için 6 milyon Başkentlinin tek yürek olması ve Ankara Kent Konseyi olarak yönetmeliğimizde belirtilen 1500’ün üzerinde üye kurum, kuruluş ve STK’nın katılımı ile rekor kırarak gerçekleştirdiğimiz seçimli genel kurulumuzun ardından çalışmalarımıza yeniden hız verdik.

    1500’ün üstünde üye kurum ve kuruluşumuz, 30 Çalışma Grubumuz, 3 Meclisimiz, 3000’in üstünde çalışma grubu ve meclis üyemizle; Ankara’nın daha yaşanabilir bir kent olması, kent aidiyetinin artması ve marka değerinin başkent kimliğine yakışır seviyeye ulaşması için sorumluluk almaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

    Devam eden pandemi sürecini dikkate alarak vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyor, bayramın getireceği coşku ile birbirimizin sosyolojisine bakmadan kentin hakkını savunabileceğimiz günlerin inancıyla; mübarek Kurban Bayramınızı gönülden kutlar, insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.