DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

AVCI: “KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

ABONE OL
19 Temmuz 2021 10:22
AVCI: “KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. “Bayramlar sayesinde, insanlar arasında ayrım yapmayan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele veren, adaletle hükmeden, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyoruz” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’ Artan işsizliğe, hukuk, eğitim, şeffaflık, medya özgürlüğü endekslerindeki gerilemeye, hızla yükselen yolsuzluk verilerine, gelir dağılımındaki adaletsizliğe, milli çıkarlarımızı göz ardı eden dış politika uygulamalarına karşın, her şeyin çok daha güzel olacağı yakın bir geleceğe olan inancımızı kaybetmiyoruz. Bayramlar sayesinde, insanlar arasında ayrım yapmayan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele veren, adaletle hükmetmeden, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyoruz.’’ İfadelerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Bu bağlamda, Sevgili Peygamberimizin Veda Hutbesi’ndeki öğütlerine dikkatinizi çekmek isterim. İnsanlık tarihinin en önemli insan hakları beyannamesi olarak da nitelendirilen hutbesinde Sevgili Peygamberimiz, can ve mal güvenliğinin önemini, kadın-erkek eşitliğini, insanlar arasında üstünlüğün söz konusu olmadığını, insan yaşamının zulmetmeyen ve zulme boyun eğmeyen bir şekilde sürmesi gerektiğini, suçun ve cezanın şahsiliğini evrensel kurallar bütünü olarak ifade eder. ‘’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı,’’ Huzurun, güvenin ve istikrarın olmadığı, adaletsizliklerin önüne geçilemediği, güç durumda olana yardım elinin uzatılmadığı, yardımlaşma ve dayanışmanın anlamını yitirdiği bir dünyada, insanların geleceğe umutla bakması beklenemez. Bu gerçekler ışığında Kurban Bayramının, umudu büyütmek, mutluluğu paylaşmak, güzel ve iyi duygularımızı pekiştirmek adına insanlarımıza önce sağlık getirmesini ve zor günlerin geride kalmasını temenni ediyorum. Kutsal günlerde en büyük arzumuz, şehrimizin, memleketimizin neresinde olursa olsun her yurttaşımızın aynı duyguları yaşayabilmesidir. İnsanlar arasında hiçbir ayırımın yapılmadığı, herkesin sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla birbirine sarıldığı, sevincine, hüznüne ortak olabildiği günlere kavuşmak, hedefimiz ve yolumuz olmalıdır. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bu topraklar üzerinde özgürce yaşamayı nasip eden hürriyet kahramanları ve aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, Polatlılı hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. ‘’ ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.