DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GÜRAN: “NİCE HUZURLU GÜNLERE HEP BİRLİKTE ULAŞMAYI TEMENNİ EDİYORUM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • GÜRAN: “NİCE HUZURLU GÜNLERE HEP BİRLİKTE ULAŞMAYI TEMENNİ EDİYORUM”

GÜRAN: “NİCE HUZURLU GÜNLERE HEP BİRLİKTE ULAŞMAYI TEMENNİ EDİYORUM”

ABONE OL
19 Temmuz 2021 16:29
GÜRAN: “NİCE HUZURLU GÜNLERE HEP BİRLİKTE ULAŞMAYI TEMENNİ EDİYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Av. İbrahim Güran, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güran, mesajında şunları söyledi:

“Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’na millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.”

“İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, Tüm Türk ve İslâm âleminin  mübarek Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.