DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜ MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜ MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

ABONE OL
29 Temmuz 2021 09:15
CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜ MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcı, ‘’ Mahallelerimizin 30 yıllık Altyapı Sorunları Çözülüyor ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık Çamlıca Mahallesi, Fatih Mahallesi ve İstiklal Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. CHP heyeti, mahallere ilişkin sorun ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm noktasında mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulundular.

Ovacık , ‘’ Çamlıca Mahallesi Gümüşlü Caddesi Sıcak Asfaltla Buluştu ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Küçük’ü ziyaretinde,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol ve Asfalt Şefliğince başlatılan ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt serim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek Çamlıca Mahallesi Gümüşlü Caddesinde sıcak asfalt serim işleminin sürdüğünü belirtti.  ASKİ’nin de kentin tüm merkez mahallelerinde on yılların ihmali altyapı çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Ovacık, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Küçük’ten mahalle sakinlerinin taleplerine yönelik bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın mahallerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Çamlıca Mahallesi muhtarı Mustafa Küçük, mahalle sakinlerinin taleplerini ilettiği CHP Polatlı İlçe Örgütü heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avcı, ‘’ CHP İktidarında Muhtarlıklarımıza Tüzel Kişilikleri İade Edilecek ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, Fatih Mahallesi Muhtarı İsmail Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarlarının tüzel kişiliklerinin alındığına dikkat çeken CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Muhtarlarımızın ortak sorunu haline gelen bir durum da evrak teslimi noktasında fiili olarak muhtarlarımıza nöbetçi posta memurluğu görevinin verilmesidir. Muhtarlarımız bu konuda türlü mağduriyetler yaşamaktadır. Tüzel kişilikleri bu iktidar döneminde ellerinden alınan muhtarlarımıza CHP iktidarında tüzel kişilikleri iade edilecektir. Bir gecede Büyükşehir Kanunu ile çevre mahallelerinin malları köy tüzel kişiliklerine iadesi, muhtarların yardımcılarının olması, muhtar adayları için birleşik oy pusulasında yer ayrılması çağdaş demokrasişnin gereğidir. Bu konuda Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlarımıza yönelik projelerini kendileri ile paylaşıyoruz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Fatih Mahallesi Muhtarı İsmail Sarı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın mahallerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü Heyetine teşekkür etti.

Avcı, ‘’  İstiklal Mahallesinde Alt ve Üst Geçit İhtiyacı Hayati Önemdedir ‘’

İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasin Demir’i ziyaret edenCumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, mahalle sakinlerinin öncelikli talebi olan Can Hastanesi ve Kartaltepe AVM bölgesinde Alt ve Üst Geçit taleplerinin hayati önemde ve gerekli talepler olduğunu vurguladı.

CHP Polatlı İlçe Örgütü heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtarı Yasin Demir, ilgilerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.