DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
HALK OTOBÜSÜ SAYISI YARIYA DÜŞÜRÜLECEK

HALK OTOBÜSÜ SAYISI YARIYA DÜŞÜRÜLECEK

ABONE OL
29 Temmuz 2021 09:48
HALK OTOBÜSÜ SAYISI YARIYA DÜŞÜRÜLECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Özel Halk Otobüsü Taşıma Kooperatifi, 3. Olağan Genel Kurul toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Başkan Erdal Çınar, tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkanlık görevine getirildi.

Düzenlenen genel kurula, TÖHOB  Başkanı Kurtuluş Kara,  Başkan Yardımcısı Aydın Bektaş katıldı. Yapılan genel kurulda Erdal Çınar yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurulda ayrıca araçlarının yenilenmesiyle birlikte araç  sayısının 70’ten 35 araca düşürülmesine karar verildi.

ARAÇ SAYISI 70’TEN 35 ARACA DÜŞÜRÜLECEK

2021-2022-2023 yıllarına ait olağan genel kurulların birleştirilerek 2024 yılında yapılmasına oy birliği ile karar verildi.  Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu yolcu taşıma Kooperatifleri 3. olağan Genel Kurulunda  araçlarının yenilenmesiyle birlikte araç  sayısının 70’ten 35 araca düşürülmesine ,Yıllık Kooperatif ödeme aidatının 2021 yılı 1500 TL olmasını onu izleyen yıllarda ise %15 zam yapılmasına  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çınar’a 5000 TL huzur hakkı verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI SEÇİLDİ

Yönetim Kuruluna Erdal Çınar, Vildan Şahinoğlu ve Hasan Deniz asil üye seçildi. Denetim Kuruluna ise Hakan Muslu ve Oğuz Deniz asil üye olarak seçildi. Toplantıda Kooperatifler Üst Birliğine Girme oy birliği ile kabul edilirken Kooperatifler Üst Birliği Temsilcisine Erdal Çınar  seçildi.

Kooperatif Başkanı Erdal Çınar, genel kurulda yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Biz kooperatifimizi 17 Ocak 2019 yılında faaliyete geçirdik. Altı ay boyunca kooperatif olarak şirketleşme de zor günler geçirdik. Ondan sonra 17 Ekim 2019 yılında Başkanımız Kurtuluş Kara’nın da desteğiyle ihalemizi tek taşıma olarak aldık. Bundan sonraki süreçte tek taşıma modeline girdik. Şimdi ki süreçte ise gelen şikayetler üzerine henüz daha yeni almış olduğumuz araçlarımız yeniledik. Araç sayımız 70’ten 35’ e düşürdük. Kooperatif olarak bizim amacımız Polatlı halkının rahat ve kaliteli bir hizmet vermektir. Bu süreçte yanımızda olana tüm esnaf arkadaşlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyor. Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu yolcu taşıma Kooperatifleri Derneği 3. olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Başkanı Kurtuluş Kara, toplantıda yaptığı konuşmasında yeniden başkan seçilen Erdal Çınar’a başarılar diledi. Kara  kooperatifçiliğin Polatlı halkı için çok faydalı olduğunu, eğer ihale de kooperatif usulü yapılmasaydı hat bedelinin çok yüksek olacağını ve hem esnafın hem de Polatlı halkının bundan zarar göreceğini ifade etti. Kara; “Polatlı  Ankara’nın 25 ilçesinin arasından en mütevazı ve en tutkun olanıdır. 2019 yılında şirketler bitip tek çatı altına gelindiğinden beri  Polatlı halkına çok faydalı oldu. Erdal Çınar’ın desteğiyle ve çalışmasıyla Polatlı çok güzel bir yere geldi.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.