DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI İÇİN İNDİRİM PROTOKOLÜ
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI İÇİN İNDİRİM PROTOKOLÜ

TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI İÇİN İNDİRİM PROTOKOLÜ

ABONE OL
29 Temmuz 2021 09:17
TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI İÇİN İNDİRİM PROTOKOLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası ile  Her Yerde Eğitim Turizm Medikal Ticaret Limited Şirketi ( Batur Educatıon )arasında yurt dışı eğitim danışmanlık hizmetinde geçerli indirim protokolü Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve firma yetkilisi Ali Murat Batur tarafından  imzalandı.

Polatlı Ticaret Odası üyelerinin bizzat kendilerinin veya çocuklarının yurt dışında  eğitim almalarına olanak sağlamak için Her Yerde Eğitim Turizm Medikal Ticaret Limited Şirketi ( Batur Educatıon) ile yüzde 5 oranında indirim protokolü imzaladı. Protokol kapsamında tıp, diş hekimliği gibi bölümler başta olmak üzere pek çok bölümde, Avrupa ülkelerinin önemli üniversitelerinde eğitim alma imkanı sağlayan Her Yerde Eğitim Turizm Medikal Ticaret Limited Şirketi ticaret odası üyelerine özel indirim fırsatı sağlayacak. Protokolden faydalanmak isteyen Ticaret Odası üyeleri oda kayıt sicil sureti ile firmaya başvuruda bulunabilecek.  Firma iletişim bilgileri şu şekildedir; 03122233318- 05385631498 mail: batur@baturedu.com.tr

YURT DIŞINDA EĞİTİM İMKANI ALMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR PROTOKOL

İmzalanan protokolün üyelerin kendileri veya çocuklarının eğitimleri için önemli bir adım olduğuna değinen Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: “İmzaladığımız protokollerimiz ile üyelerimizin sağlık, lojistik, konaklama, turizm gibi sektörler başta olmak üzere pek çok sektörle  önemli oranlarda imzaladığımız protokollerimizi eğitim alanında da imzalamaya devam ediyoruz. Bu anlamda Her Yerde Eğitim Turizm Medikal Ticaret Limited Şirketi ile imzaladığımız protokolümüz ile üyelerimiz yurt dışı  eğitim danışmanlık hizmetinde yüzde 5 indirim uygulanacak. Protokolümüzün yurt dışında eğitim imkanına sahip olmak isteyen üyelerimiz için faydalı olacağını düşünüyorum. ” dedi.

PEK ÇOK BÖLÜMDE YURT DIŞINDA EĞİTİM İMKANI SAĞLIYORUZ

Eğitim danışmanlık faaliyetleri hakkında bilgilendirme de bulunan firma yetkilisi Ali Murat Batur: “Öğrencilerin tıp, diş hekimliği, eczacılık gibi bölümler başta olmak üzere pek çok bölümde Avrupa’nın pek çok ülkesinde  eğitim almalarını sağlıyoruz.  Bu kapsamda üniversitelerin Türkiye’de YÖK   denkliği bulunmaktadır. Bunun dışında diğer bir önemli konuda eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerin alacağı diploma mavi diploma özelliği taşımaktadır.  Bu  anlamda mavi diploma alan bireyler, Avrupa Birliği’ne üye olan tüm ülkelerde öğrenci olarak hayatlarına devam edebilir. bunun dışında firmamız vize danışmanlığı hizmeti de sağlamaktadır.  İmzalamış olduğumuz protokolümüzün ticaret odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.