DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI’DA VIP EĞİTİM: KOCATEPE KOLEJİ

POLATLI’DA VIP EĞİTİM: KOCATEPE KOLEJİ

ABONE OL
30 Temmuz 2021 11:17
POLATLI’DA VIP EĞİTİM: KOCATEPE KOLEJİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocatepe Koleji hem yönetimde hem eğitim sisteminde büyük bir yeniliğe gitti. Daha önce Polatlı’da Sağlık Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’nde idarecilik ve müdürlük yapan, Polatlı’nın tanınmış eğitimcilerinden Devlet KUŞ, Kocatepe Koleji’ne Müdür olarak atandı.

Temmuz ayında göreve başlayan Devlet KUŞ Polatlı’da yeni bir sistem getireceklerini, kolej olarak sadece kolej eğitimi değil aynı zamanda TYT-AYT sınavlarına hazırlık kursu vereceklerini söyledi. Ankara’dan 20 yıllık eğitim koçu ile anlaştıklarını, koçluk sistemi ile öğrencilerin ders takibinin yapılacağını ve verimli ders çalışmanın sağlanacağını kaydetti.

9.SINIFTAN İTİBAREN TYT-AYT SINAVLARINA HAZIRLIK EĞİTİMİ

Kolejde sadece lise öğrencilerinin bulunduğunu belirten Müdüre Devlet KUŞ, bu durumun sınava hazırlıkta öğrencilere olumlu katkı sağlayacağını belirterek, okulumuzda 9.sınıftan itibaren TYT-AYT sınavlarına hazırlık olarak eğitim verileceğini, öğrencilerin özellikle matematik, fizik, kimya gibi derslerden birebir olarak eksiklerini kapatacağını söyledi. Okul ücretlerinde bul yıl indirime gittiklerini ifade eden Devlet Kuş, pandemi döneminde tüm meslek gruplarının ekonomik sıkıntı yaşadığını ve bu durumu göz önüne aldıklarını belirterek en uygun fiyat politikasıyla hareket ettiklerini belirtti.

Polatlı’da bu anlamda iddialı olduklarını ve liseye başlayacak tüm öğrencileri Kocatepe Koleji’nin bünyesinde eğitim almaya davet ettiğini söyledi. Bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin en ufak bir kuşkusunun olmaması gerektiğini, alacakları hizmetten fazlasıyla memnun kalacaklarını söyleyerek, herkese sevgi ve selamlarını iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.