DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ŞEHİR İÇİ TRAFİK YENİDEN DÜZENLENECEK

ŞEHİR İÇİ TRAFİK YENİDEN DÜZENLENECEK

ABONE OL
30 Temmuz 2021 11:21
ŞEHİR İÇİ TRAFİK YENİDEN DÜZENLENECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da şehir içi trafiğin düzenlenmesi amacıyla master planı yapılmasına ilişkin Ulaşım Komisyonu Raporu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında kabul edildi.

Polatlı’nın sorunları deyince akla ilk gelen trafik sorunun çözümü için somut bir adım atıldı. İlçemizde ulaşım altyapısının (sokak, karayolu, kaldırım, bisiklet yolu, toplu taşıma güzergahı vb.) uzun vadeli düzenlenmesi amacıyla Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde, UKOME ve ilgili birimler tarafından sinyalizasyon dahil şehir içi ulaşım master planı yapılarak trafiğin yeniden düzenlenmesi hususunda karar alındı.

POLATLI’DA ULAŞIM NEREDEYSE DURMA NOKTASINDA

Polatlı şehir içi trafiğin düzenlenmesi amacıyla master planı yapılmasına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında Meclis Üyeleri Fatma ERTEN ve Zekayi KAYA’nın verdiği önergede; Polatlı İlçesinde şehir içi trafiğin düzenlemesi amacıyla master planı yapılması istenildi. Konu, ilgili komisyon tarafından incelendi. Komisyon tarafından yapılan incelemeler neticesinde; “Polatlı İlçesi şehir içi trafiği çok tıkanmış olup ulaşım nerdeyse durma noktasına geldiği; UKOME ve ilgili birimler tarafından sinyalizasyon dahil şehir içi ulaşım master planı yapılarak trafiğin yeniden düzenlenmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.”sonucuna varıldı. Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.