DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ POLATLI TEŞKİLATINDAN PURSAKLAR BELEDİYESİNE ZİYARET

AK PARTİ POLATLI TEŞKİLATINDAN PURSAKLAR BELEDİYESİNE ZİYARET

ABONE OL
31 Temmuz 2021 09:52
AK PARTİ POLATLI TEŞKİLATINDAN PURSAKLAR BELEDİYESİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partili Pursaklar Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.  Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Polatlı’dan gelen konukları ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi.  Çetin, ‘’Ankara’nın merkez dışındaki en büyük ilçesi Polatlı’dan gelen değerli konuklarımız bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir’’ dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ise Pursaklar Belediyesinin Ertuğrul Çetin liderliğinde önemli çalışmaları imza attığını belirterek, ‘’ Başkanımız Çetin ve ekibini tebrik ediyorum. Kendileri yaptığı çalışmalarla Partimize, Ülkemize örnek olmaktadır’’ ifadelerini kullandı.

 AK Polatlı İlçe Teşkilatı Pursaklar ziyaretine AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir,

 Teşkilat Başkanı Hüseyin KALE, İlçe Sekreteri Ayşe Çakmaktepe, Halkla İlişkiler Başkanı İsmet Kılınç ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Erten  katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.