DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ŞÜHEDA TORUNLARI ANITKABİR’DE BAŞKOMUTAN’IN HUZURUNA ÇIKIYOR

ŞÜHEDA TORUNLARI ANITKABİR’DE BAŞKOMUTAN’IN HUZURUNA ÇIKIYOR

ABONE OL
2 Ağustos 2021 12:25
ŞÜHEDA TORUNLARI ANITKABİR’DE BAŞKOMUTAN’IN HUZURUNA ÇIKIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Aşkın Zaferi, Türk’ün Mührü Sakarya’ parolasıyla Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yılında ecdadın emanetine yakışır, birbirinden görkemli kutlamalara hazırlanan Polatlı Belediyesi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başkomutanlık ünvanı verilişinin 100. Yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret edecek. 

5 Ağustos Perşembe Günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan törende Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya şüheda torunu Polatlılılarla birlikte Türk’ün Muzaffer Başkomutan’ı Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek kutlamaların startını verecek. Atatürk’e Başkomutanlık ünvanı verilişinin 100. Yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’de gerçekleştirilecek törene katılmak isteyen vatandaşlar için saat 12.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA 100. YIL ÇALIŞMALARINI TÜM TÜRKİYE’YE İLAN EDECEK

5 Ağustos sabahı Başkent Ankara’da gerçekleştirilecek olan basın toplantısında ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelecek olan Başkan Yıldızkaya; Polatlı Sakarya Zaferi 100. Yıl Kutlamalarına dair gerçekleştirilen çalışmaları tüm Türkiye’ye ilan edecek. Basın toplantısının ardından beraberindeki heyetle Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkacak olan Başkan Yıldızkaya; Türk’ün Muzaffer Başkomutan’ı Mustafa Kemal Atatürk’e Başkomutanlık ünvanı verilişinin 100. Yıl dönümünü kutlayarak, şüheda torunu Polatlılılarla birlikte şeref defterini imzalayacak. 13 Eylül tarihine kadar sürecek birbirinden farklı kutlama ve etkinliklerle Polatlı Belediyesi Büyük Zafer’in 100. Yıl dönümünde birçok ilke imza atacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.