DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AZERBAYCAN KONVOYU POLATLI’DAN GEÇTİ

AZERBAYCAN KONVOYU POLATLI’DAN GEÇTİ

ABONE OL
3 Ağustos 2021 09:51
AZERBAYCAN KONVOYU POLATLI’DAN GEÇTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’na bağlı ekiplerin ikinci grubu az önce Polatlı’dan geçti.

Bilindiği üzere Azerbaycan Orman yangınlarıyla mücadeleye destek için daha önce de Türkiye’ye 100 itfaiyeci ile 1 amfibi uçak göndermiş ve çalışmalara başlamıştı. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’na bağlı ekiplerin ikinci grubu az önce Polatlı’dan geçti.

53 itfaiye aracı ile 220 personelden oluşan ve Sarp sınır kapısından giriş yapan konvoy kara yoluyla yangın bölgesine ulaşmaya çalışıyor. Bugün yangın bölgesinde olması beklenen konvoyun Polatlı’dan geçişi sırasında karayolundaki sürücüler Azerbaycanlı soydaşlarımıza sevgi gösterilerinde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ise konvoyun yangınların olduğu bölgeye daha hızlı ulaşması için araçların Polatlı’dan geçişi esnasında yolun açılmasını ve güvenli bir geçiş yapılmasını sağladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.