DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL TUTKUMUZ

BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL TUTKUMUZ

ABONE OL
6 Ağustos 2021 14:35
BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL TUTKUMUZ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da 1’inci sınıftan 12’nci sınıfa kadar tüm sınıflara eğitim veren tek kurum olan Özel Yılmaz Eğitim Kursu, LGS’deki öğrenci başarısı ile adından söz ettiriyor.

Polatlı Özel Yılmaz Eğitim Kursu, ilçemizde tüm sınıflara eğitim veren tek kurum olarak 6 yıldır eğitim camiasındaki başarısını sürdürüyor. Özel Yılmaz Eğitim Kursunda, Liselere Giriş Sınavına (LGS) giren 10 öğrenciden 6’sı Fen Lisesini kazandı. Bütün branşlarda öğretmen kadrosu bulunan kurumda kurum sahipleri de ders veriyor. Ayrıca sınıflarda maksimum 10 kişiden oluşuyor.

“VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KURSUMUZA BEKLİYORUZ”

Telafi eğitimlerinin Temmuz ayı sonunda başlamasının ardından gazetemize açıklamada bulunan Özel Yılmaz Eğitim Kursu sahipleri Hatice Koç Yılmaz ve Musa Yılmaz; “Çocukların online eğitim sürecindeki eksiklerin giderilmesi ile ilgili ilk okul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için 40 saat, 5 haftada telafi kursu başlatmış bulunmaktayız. LGS sınavında 10 öğrencimizden 6’sı fen lisesini kazandı. 6 yıldır eğitimde başarı ile ilerlemeye devam ediyoruz. Siz değerli Veli ve öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz. Başarmak bizim işimiz değil tutkumuz…”şeklinde ifade ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.