DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİNDEN SEL FELAKETİ ÇALIŞMALARINA YARDIM ELİ

POLATLI BELEDİYESİNDEN SEL FELAKETİ ÇALIŞMALARINA YARDIM ELİ

ABONE OL
14 Ağustos 2021 15:35
POLATLI BELEDİYESİNDEN SEL FELAKETİ ÇALIŞMALARINA YARDIM ELİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından başlatılan çalışmalara destek vermek amacıyla harekete geçen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; belediyeye ait kepçe ve kamyonları bölgeye gönderdi.

Sel felaketinin ardından bölgede oluşan enkazı ortadan kaldırmak amacıyla süren çalışmalara destek verecek olan Polatlı Belediyesi’ne ait araçlar Sabahın ilk ışıklarında Kastamonu’ya hareket etti. Polatlı Belediyesi’ne ait iş makineleri Kastamonu’da oluşan hasar tamamen ortadan kaldırılana dek felaket bölgesinde yürütülecek tüm çalışmalarda yer alacak. 

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Konuya ilişkin açıklamada bulunarak Kastamonu’lu vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Orman yangınlarımıza dair üzüntümüz henüz sıcaklığını korurken Karadeniz bölgemizde meydana gelen sel felaketi yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Polatlı Belediyesi olarak yaralarımızı birlikte sarmak ve bölgede oluşan enkazı ortadan kaldırmak amacıyla kepçe ve kamyonlarımızı Kastamonu’ya uğurladık. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tekrarının yaşanmaması temennisiyle bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Cümlelerine yer verdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.