DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ABONE OL
17 Ağustos 2021 14:25
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, yönetimiyle birlikte Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde Polatlı için bütün sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışması gerektiğine vurgu yapıldı.

ÖZTÜRK: ESNAF KEFALET DEYİNCE AKLA İLK GELEN İSİM ERTUĞRUL KIYMAZ’DIR

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, “Esnaf Kefalet deyince akla ilk gelen isim Ertuğrul Kıymaz’dır. Esnaf ve Kefalet Kooperatifleri devletimiz ve banka aracılığı ile esnaflarımıza düşük faiz oranları ile kredi sağlamaktadır. Polatlı Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Ertuğrul başkanımızın bu konularda çok duyarlı olduğunu bilmekteyiz. Kendilerine ve yönetimini partim ve şahsım adına tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

KIYMAZ: GEREKİRSE ANKARA’YA BERABER YÜRÜYÜŞ YAPARIZ

Polatlı’nın il olması gerektiğini yineleyen Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, bu konuda Polatlı’daki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının beraber hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Pandemi dönemindeki kooperatif faaliyetlerinden de bahseden Kıymaz, “Polatlı tarıma dayalı bir şehir. Polatlı’nın il olması demek bacasız fabrika olması demektir. Ekonomi açısında il olmasını istiyoruz. İl sayısını yüze çıkartmak için çalışmalar var. Bütün siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelelim belediye başkanı önder olsun. Gerekirse Ankara’ya beraber yürüyüşte yaparız. Esnafın ayakta durması lazım. Biz pandemide sahip çıktık. Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül sağ olsun gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Cumhurbaşkanımızla, Ticaret Bakanıyla görüştü. Biz ötelemeleri öyle kafamıza göre yapamıyoruz. Kooperatifimizin 3-4 milyon lira ötelemede zararı oldu. Helali hoş olsun. Bu zarar değildir, esnafımız yeter ki ayakta dursun. Ödemesi gecikenleri çağırıyoruz çözüm bizde. Kimseyi üzmedik.” dedi.

ÖZTÜRK: YEREL ESNAF ÇAĞRISINI TAKDİRLE KARŞILADIK

Muzaffer Öztürk ve yönetimi daha sonra Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ’ı ziyaret etti. Bir önceki başkan Ali Aydın için taziyelerini ileten Öztürk, Necati Özdağ’ın başkan olmasını tebrik ederek göreve gelir gelmez Polatlı halkına alışverişlerin yerel esnafta yapın çağrısını takdirle karşıladıklarını söyledi. Ziyarette Polatlı için bütün sivil toplum kuruluşları birlikte çalışması gerektiğine vurgu yapıldı.

ÖZDAĞ: POLATLI’NIN SERMAYESİ POLATLI’DA KALSIN

Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaret için eden Necati Özdağ, “Bundan sonraki süreçte bizim hedefimiz sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışarak Polatlı için neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunmaktır. Genel olarak giyimde üvey evlat olarak görülen bir sınıfız. Bunun için fikir alışverişlerinde bulunacağız. Polatlı halkımız yerel esnaftan alışveriş yapmaları konusunda çağrıda bulunuyorum . Amacım Polatlı’nın sermayesinin Polatlı’da kalmasıdır. İnternetten bilmeden alışveriş yapılıyor. Bu konu hakkında ilerleyen günlerde kampanyalarımızda olacaktır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.