DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
18 Ağustos 2021 09:30
POLATLI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Ekipleri Pandemi süreci dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığı yaşlı ve engelli vatandaşlar için gerçekleştirilen Evde Bakım Hizmeti’ne tekrar start verdi. ‘Sevgi Eli’ parolasıyla ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar; Polatlı Belediyesi ekiplerince evlerinde ziyaret edilerek; kuaför, banyo, tırnak kesimi ve cilt bakımı gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Yatak yaraları özel ilaçlar ile tedavi edilen vatandaşların yastık kılıfları ve çarşafları Polatlı Belediyesi tarafından hediye edilerek değiştiriliyor. Uzman ekiplerce ücretsiz olarak gerçekleştirilen Evde Bakım Hizmeti’nden yararlanmak isteyen vatandaşlar; 0312 622 66 60 numaralı telefon üzerinden veya Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapabilirler.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “HEMŞEHRİLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYARAK DUALARINI ALIYORUZ”

‘Sevgi Eli’ parolası ile geçtiğimiz hafta itibariyle tekrar başlatılan Evde Bakım Hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Şehrimizde ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz ile kıymetli hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz. Uzman ekiplerimiz aracılığı ile evlerinde ziyaret ettiğimiz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak dualarını alıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunan tüm hemşehrilerimiz evde bakım hizmetimizden yararlanabilirler. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum; Polatlı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.