DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI OSB’DE DEV YATIRIM

POLATLI OSB’DE DEV YATIRIM

ABONE OL
20 Ağustos 2021 11:18
POLATLI OSB’DE DEV YATIRIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Polatlı Organize Sanayi Bölgesinin en büyük parsel alanlarından birisi olan, KNAUF Isı Yalıtım Sanayi Ticaret A.Ş.’nin bulunduğu fabrika, sektöründe öncü kuruluşlardan olan KONTROLMATİK Teknoloji, Enerji ve Mühendislik A.Ş. tarafından satın alındı.

Kontrolmatik’in ana faaliyeti; yurtiçi ve yurtdışı kamu kuruluşlarına ve özel ticari kuruluşlara Enerji Santrallerinde, Elektrik İletim ve Dağıtım Tesislerinde, Petrol, Gaz, Şeker, Gübre, Kâğıt, Çimento, Maden vb. Endüstriyel Proseslerde, Ulaşım sektöründe altyapı projeleri için Operasyonel Teknoloji Çözümleri sunmak, Operasyonel Teknoloji paketlerinin Enformasyon Teknolojileri ile Entegrasyon proje ve yazılımlarını gerçekleştirmek, yukarıdaki tesis ve sektörlerin tüm elektrik, elektromekanik, mekanik, konstrüksiyon ve yapı işleri ile koruma, kontrol, izleme, yazılım, haberleşme altyapıları, siber güvenlik ihtiyaçları için temel tasarım kapsamlarından başlayıp işletmeye alınmasına kadar gerekli tüm mühendislik, tedarik, inşa, test ve devreye alma hizmetlerini uçtan uca, anahtar teslim tek bir çatı altında sunmak ve gerçekleştirmektir.

20’DEN FAZLA ÜLKEDE PROJE YÜRÜTEN, SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ KURULUŞ KONTROLMATİK
Kontrolmatik, bu sektör ve pazarlarda faaliyetleri doğrultusunda teknolojiler geliştirmekte, sektöründe öncü uluslararası şirketler ile uzun süreli çözüm ortaklıkları kurarak büyük sistem entegrasyonu projeleri gerçekleştirmekte ve kendine ait tasarım, yazılım, ürün ve çözümler ile uçtan uca ve anahtar teslim ürün, hizmet ve sistemlerin satışlarını gerçekleştirmektedir.
KONTROLMATİK POLATLI OSB’DE BATARYA ÜRETECEK
Kontrolmatik Firmasının, Polatlı OSB sınırları içerisinde bulunan 97.540 m2 parsel alanı üzerine kurulu 12.000 m2 kapalı alanda Batarya Üretimi gerçekleştirileceği ifade edildi. Parsel tahsisi tamamlanan firmanın, 2022 yılının ikinci yarısında üretime geçeceği öngörülmektedir. İlk etapta 250 kadar personel istihdam etmeyi planlayan Kontrolmatik, bu anlamda da Polatlı OSB firmaları arasında istihdam kapasitesinde üst sıralarda yer alacak.
BAŞKAN ÜNAL; ‘’HİZMETLERLE VE YATIRIMLARLA POLATLI OSB’Yİ BÖLGEMİZİN ÜRETİM ÜSSÜ HALİNE GETİRİYORUZ’’
Polatlı OSB’de gerçekleşen dev yatırıma ilişkin konuşan Bölge Başkanı Erol ÜNAL;
‘’ Polatlı Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün gelişmeye, kendisini yenilemeye, imkân ve kabiliyetlerini artırmaya devam etmektedir. Hayata geçirdiğimiz tesislerimiz, güçlü altyapımız ve ucuz maliyet seçeneklerimizle yatırımcılar için iyi bir alternatif olamaya devam ediyoruz. Ben, Kontrolmatik firmamızın bu önemli yatırımının şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Burada inşallah üretime geçildiğinde farklı meslek gruplarından ilk etapta 250 kişi istihdam edilecektir. Bunun şehrimize ve Organize Sanayi Bölgemizdeki ticari hareketliliğe önemli bir katkısı olacağına inanıyorum. İnşallah, hizmetlere ve yatırımlarla Polatlı OSB’yi bölgemizin üretim üssü haline getiriyoruz.’’ şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.