DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SARIZEYBEK: HUDUT NAMUSTUR!

SARIZEYBEK: HUDUT NAMUSTUR!

ABONE OL
20 Ağustos 2021 11:14
SARIZEYBEK: HUDUT NAMUSTUR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Polatlı’yı ziyaret etti. Sarızeybek’e İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve yönetimi eşlik etti. Öncelikle Polatlı Şehitliği’ni ziyaret eden heyet, daha sonra Karailyas, Beylikköprü, Sazlar ve Ömerler köylerini ziyaret etti. Sarızeybek, dün de Polatlı esnafları ile buluşarak esnafın sorunlarını dinledi.

Terörle mücadelenin efsane komutanı Erdal Sarızeybek, 3 gün süren Polatlı ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi sorunlarını dinledi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Polatlı Şehitliğinde yaptığı açıklamada, bu yıl Sakarya Zaferinin 100.yılı olması dolayısıyla Polatlı’nın tarihteki yeri ve öneminden söz etti. Sonrasında mülteci sorunlarına değinen Sarızeybek, “Mehmetçik için hudut namustur” ifadelerini kullandı. Sarızeybek’in esnaf ziyaretinde de gündem mülteci sorunları oldu. Mülteciler nedeniyle çektikleri sıkıntıları aktaran esnaf ve vatandaşlara konunun askeri ve tarihi boyutundan bahseden Sarızeybek, İYİ Parti olarak mültecileri ülkelerine göndermek için yapacakları projeden bahsederek destek sözü aldı.

“AMERİKA’NIN VERDİĞİ SİLAH CEPHANEYLE BU ŞEHİT, ŞEHİT OLUYOR”

Her vatandaşa ulaşana kadar ziyaretlerini sürdüreceklerini aktaran İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan; “Polatlı’da çalınmadık kapı bırakmayacağız. Esnafımızın ve kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarete ilk olarak şehitlikten başladıkları için mutlu olduğunu belirten Sarızeybek; “İlk ziyaretimizi Polatlı Şehitliğinden başlattığı için İYİ Parti Polatlı teşkilatına teşekkür ederim. Şehitlerimiz için dua ettik. Aklıma Atatürk ve Mehmetçiklerimiz geldi. Yunan askerini karnı tok sırtı pek elinde silah görüyorsunuz diğer yanda Mehmetçiği görüyorsunuz. Mehmetçiğin Kurtuluş Savaşı’nda bir günde ne yediğini hepimiz biliyoruz. Ayağında postal olmadığını biliyoruz. Ankara Ulus meydanında masalar kurulup Mehmetçik için çarık toplandığını, çorap toplandığını hepimiz biliyoruz. Tarihin bu önemli kesiti aklımıza geldiği zaman ve Şehitliği de ziyaret ettiğiniz zaman yüreğiniz kabarıyor. Ülkeye bakıyorsunuz, ülkenin gidişatına bakıyorsunuz işte bir yanda Türk Ordusu Suriye’de bir yanında Amerika bir yanında PKK, gerisinde Rus ordusu, bir tarafında Suriye ordusu neredeyse çepeçevre kuşatılmış vaziyette. Daha dün Irak’ta şehit verdik. Bu şehit nasıl şehit diye sorduğunuzda Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Dedi ki Amerika binlerce tır silah cephane veriyor dedi. İşte Amerika’nın verdiği silah cephaneyle bu şehit, şehit oluyor. Öte yanda aynı Amerika ve onunla yapılan görüşmeler üzerine Mehmetçiğin Afganistan’a gitmesi söz konusu oluyor. O zaman işte Şehitlerde aklınıza geldiğinde yüreğiniz kabarıyor. Bu nasıl iştir diyorsunuz. İşte bunların hepsini yan yana getirdiğiniz zaman Polatlı’dan bu şehit diyarından milletimize seslenmek istiyorum. Ülkemizi yöneten siyaset kendi yaptığı yanlış eylemler yüzünden Zarrab dosyası eli ile Amerika’nın tezgahına düşmüş durumdadır. Eğer ki bir ülkeyi yöneten devlet adamı ABD şantajıyla karşı karşıya kalıyor ve bu şantajında neredeyse esiri durumuna geliyorsa bu devlet adamının ülkesinin hak ve menfaatlerini koruyabilmesi mümkün değildir. Dolayısıyla ülkemizin bu gerçeği görmesi gerekiyor ve ülkemizin biran önce seçimlere gidip bu siyaseti değiştirmesi gerekiyor.” Diye konuştu.

“MEHMETÇİK İÇİN HUDUT NAMUSTUR”

Ülkeye gelen kaçak göçmenlerle alakalı Mehmetçiğin görmemesinin imkansız olduğunu belirten Sarızeybek; “Mehmetçik için hudut namustur. Hele ki kale kolların kale gibi taburların yerlerin yapıldığı İran hududunda Mehmetçiğin görmemesi, görmeden böylesine yoğun bir şekilde kaçak göçmenlerin gelmesi ben açık söylüyorum mümkün değildir. Yalnız bunda bir istisna koyuyorum. Eğer ki Mehmetçiğe emir verenler bırakın geçsin dedilerse Mehmetçik ne yapsın? O hudut öyle kolay kolay aşılmaz çünkü hudut bizim için namustur.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.