DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKENT AŞTİ GRAFİTİ FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

BAŞKENT AŞTİ GRAFİTİ FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

ABONE OL
27 Ağustos 2021 12:56
BAŞKENT AŞTİ GRAFİTİ FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yandan AŞTİ’ye daha modern ve konforlu bir görünüm kazandırmak amacıyla başlattığı yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir yandan da grafiti festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında birçok grafiti ve duvar sanatçısının buluşacağı festival, 28-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in imajı ve değerlerini çağdaş bir görünüme kavuşturacak “Sokaktaki Ankara” temasıyla başlattığı projeyi sanatsal etkinliklerle de sürdürüyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ), “Duvar Sanatı Festivali”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

28-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde, duvar sanatçılarının grafiti çalışmalarının yanı sıra workshop, çeşitli etkinlikler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak.

AŞTİ’NİN DUVARLARI SANATÇILARIN ESERLERİYLE RENKLENECEK

Duvar sanatı alanında Türkiye’nin tanınan sanatçılarından; Brot, Cem Sonel, Devak, Karagözüktükaptan, Kidx ve Stak “Duvar Sanatı Festivali”nde AŞTİ’nin duvarlarını renklendirecek.

Tüm Başkentliler ile seyahat eden vatandaşların davetli olduğu ve iki gün sürecek olan festivalin program detayları ise şöyle:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.