DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI’NIN EN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

POLATLI’NIN EN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

ABONE OL
28 Ağustos 2021 12:20
POLATLI’NIN EN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın kızı dünya evine girdi… Nagehan & Ali Bağ çifti, bir ömür mutlu olmak ve hayatı paylaşmak için çıktıkları yolda, en özel günlerini aileleri ve sevdikleriyle paylaştı. Katılımcı sayısı ile dikkat çeken Polatlı’nın en kalabalık düğününe yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Şaduman & Mürsel YILDIZKAYA çiftinin kızı Nagehan ve Filiz & Hüseyin BAĞ çiftinin oğlu Ali, görkemli bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğününe gelen konukları, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, eşi ve dünürleri ile birlikte kapıda karşıladı. Düğün merasimine bürokrat, iş adamı, siyaset, sivil toplum kuruluşları camiasından pek çok önemli isim ile birlikte Yıldızkaya ailesinin akraba, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

GELİN VE DAMATTAN MUHTEŞEM DANS GÖSTERİSİ

Üçpınar İki Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilen bu görkemli düğün merasiminde katılımcı sayısı dikkat çekti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı düğünde Gelin ve Damat salona alkışlar eşliğinde girdi. Gelin ve Damat ile birlikte Polatlı Belediyesi Halk Oyunları ekibi eşliğinde yapılan dans gösterisinin ardından genç çift ilk dansını etti. Genç çiftin sevenleri dans pistini boş bırakmadı. Ardından nikah törenine geçildi.

BAŞKAN YILDIZKAYA, KENDİ KIZININ NİKAHINI KIYDI

Genç çiftin nikahını, gelinin babası Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya kıydı. Genellikle nikah cüzdanını geline veren Başkan Yıldızkaya, bu sefer nikah cüzdanını hem gelin hem damada verdi, kızına ve damadına gönülden mutluluklar diledi. Nikahın kıyılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Sonrasında ise düğün pastasının kesilmesinin ardından düğün merasimi dans ve oyun havaları ile devam etti. Düğün sonunda ise Başkan Yıldızkaya, misafirleri tek tek uğurladı.

Polatlı Meydan Haber Gazetesi olarak Genç çifti ve ailelerini tebrik eder ömür boyu mutlu olmalarını dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.