DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ Kararlılığın Destanının 99.’ncu Yılı Kutlu Olsun ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Avcı, ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ Kararlılığın Destanının 99.’ncu Yılı Kutlu Olsun ‘’

Avcı, ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ Kararlılığın Destanının 99.’ncu Yılı Kutlu Olsun ‘’

ABONE OL
30 Ağustos 2021 15:26
Avcı, ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ Kararlılığın Destanının 99.’ncu Yılı Kutlu Olsun ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 26 Ağustos 1922’de başlayan ve  30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da eşsiz bir zaferle taçlanan Büyük Taarruz’un 99.’ncu yıl dönümünde yayımladığı mesajında,’’ Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” emri milletimizin üzerine esaret karanlığını örtmeye çalışanların hayallerini kursaklarında bırakmış, dünyada eşsiz bir kahramanlık destanı yazan Atatürk ve silah arkadaşları yedi düvele gereken cevabı vermiş ve Türk Milleti’nin özgürlük, bağımsızlık meşalesini bu günlere taşımıştır.’’dedi.

Avcı, ‘’ 99 yıl önce yakılan meşale, her daim bizlere ilham olmuş, bağımsızlık ışığı her daim bizlere yol göstermiştir ‘’

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ‘’ O gün  verilen milli mücadele, o gün yakılan bağımsılzık meşalesi her daim bize ilham olmuş ve yakılan o ışık bize her daim yol göstermiştir.’’ diyen Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ . Bu zafer dünya tarihinde emperyalizmin karşısında ezilen, sömürülen ve yok edilmeye çalışılan halkların da umudu olmuştur. Bu zafer “Keşke Yunan kazansaydı” diyen kirli düşünce sahiplerine ve destekçilerine de Türk Milletinin cevabı olmuştur. Bu zafer “Keşke Yunan kazansaydı” hayali kuranların ve destekleyenlerin kâbusu olmuştur. İşte biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak, Büyük Zaferin ışığıyla yol alıyor ve ancak bu ışığın geleceğimizi aydınlatacağına inanıyoruz. ‘’ifadelerinde bulundu.

Avcı, ‘’Ebedi Başkomutan Atatürk ve silah arkadaşları bu zaferi sadece dış düşmana karşı değil, saraya, sultana, yerli işbirlikçilerine karşı mücadele ederek kazanmıştır ‘’

30 Ağustos Zaferi’nin tarihin en önemli zaferlerinden biri olduğunu kaydeden Avcı, ‘’ Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu zaferi sadece dış düşmana karşı değil, saraya, sultana, yerli işbirlikçilerine karşı mücadele ederek kazanmıştır.’’ dedi. Avcı, ‘’ Bizler, geçmişte olduğu gibi bugünde özgürlüğe, bağımsızlığa, milletin egemenliğine ve barışa aynı inanç ve ruhla bağlıyız. Amacımız, Atatürk ve arkadaşlarının emaneti olan bu güzel ülkeyi, bu güzel Cumhuriyeti tek adam anlayışından kurtarmak ve demokrasi ile taçlandırmaktır. Amacımız, yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla karşı karşıya kalan milletimizi, bu girdaptan çıkarıp, hak ettiği yaşama kavuşturmaktır. Amacımız, hak, hukuk, adaleti hayatın her alanında hâkim kılmaktır.’’ dedi.

Avcı, ‘’ Tam bağımsız, özgür, demokratik, halkçı ve laik bir Türkiye  yürüyüşü mücadelemizde aynı kararlılıkla buradayız’’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı mesajında, ‘’ Bugün,99.’ncu yılında da  ülkemizin tam bağımsız, özgür, demokratik, halkçı ve laik bir ülke olarak yürüyüşü mücadelemizde aynı kararlılıkla buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Büyük Taarruz’un 99’.ncu yıl dönümünde, Sakarya Zaferi’nin destansı bir anıt olarak yükseldiği Polatlı’da Sakarya Zaferi’ni ve 30 Ağustos Zaferini bizlere yaşatan, bugünlere gelmemiz için canlarını siper eden, hayatlarını ortaya koyan ebedi Başkomutanımız, vatanımızın kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımzı, saygıyla, minnetle ve özlemle anıyorum. Yine vatanımızın birliği ve bütünlüğü için mücadele veren tüm şehitlerimizi, hayatlarını kaybeden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Polatlı’lı hemşerilerimin ve tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.’’ İfadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.