DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN: “ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM”

DURUKAN: “ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM”

ABONE OL
30 Ağustos 2021 15:24
DURUKAN: “ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Durukan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdecisi, tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman milletimiz kadın erkek, yaşlı genç demeden vatan topraklarımıza göz diken işgal kuvvetlerine karşı büyük bir mücadele vererek kazandığı zafer ile kahramanlık destanı yazmıştır. Tarih boyunca olduğu gibi milletimizin, bağımsız ve hür yaşama uğruna her türlü olumsuzluk ve yokluğa rağmen haksızlığa ve zulme karşı verdiği istiklal mücadelesi şanlı 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır.”

Durukan, “Büyük ve kutlu Zaferinin ardından, gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizin milletimize armağan ettiği kutsal vatan topraklarında birbirine kenetlenen aziz milletimiz, tüm gücüyle çalışarak, sahip olduğu coğrafi, tarihi ve kültürel zenginliği ile ülkesini önemli bir seviyeye getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin ve saygıdeğer hemşerilerimin Zafer Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.