DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BULACAK: “ÖNEMLİ OLAN OKULLARIN AÇILMASI DEĞİL BUNU SAĞLIK BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREBİLMEK”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BULACAK: “ÖNEMLİ OLAN OKULLARIN AÇILMASI DEĞİL BUNU SAĞLIK BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREBİLMEK”

BULACAK: “ÖNEMLİ OLAN OKULLARIN AÇILMASI DEĞİL BUNU SAĞLIK BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREBİLMEK”

ABONE OL
6 Eylül 2021 16:56
BULACAK: “ÖNEMLİ OLAN OKULLARIN AÇILMASI DEĞİL BUNU SAĞLIK BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREBİLMEK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bugün itibariyle başladı. İlçemizde 90 okulda 25.850 öğrenci ve 1951 öğretmen ders başı yaptı. Birinci yarıyıl 24 Ocak 2022 tarihinde sona erecek ve ikinci yarıyıl 4 Şubat 2022 tarihinde başlayarak, 17 Haziran 2022 tarihinde ders yılı sona erecek.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ders zilinin çalması ile birlikte, İlçemiz Kaymakamı Murat Bulacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uymaz ve Milli Eğitim Şube Müdürleri, Şehitlik İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştular.

2021-2022 eğitim öğretim yılının açışında konuşma yapan Kaymakam Murat Bulacak şu ifadeleri kullandı;

2021-2022 eğitim-öğretim yılına Tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün itibariyle başladık. Okullarımızı ziyaret ediyoruz. Çocuklarımız, velilerimiz, öğretmenlerimiz yeni eğitim-öğretim yılına heyecanla hazırlar. Bizlerde pandemi süreci nedeniyle alınması gereken maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarımızı yapıyoruz. Servislerimizi denetliyoruz.. Bütün arkadaşlar üzerlerine düşen görevi yapıyor. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencileri uyarıp, takip ediyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği genelgeler çerçevesinde her türlü tedbirler alınıyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının Polatlımıza tüm Türkiye’ye inşallah hayırlı olmasını diliyorum. Hastalıksız, sağlıklı, herkesin huzurlu bir şekilde eğitim-öğretim hayatına devam etmelerini diliyorum. Dedi.

Kaymakam Murat Bulacak ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet ettiler, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

Program sonunda okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Murat Bulacak  ‘Eğitim Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Toplantıda genel durum değerlendirmesi ve okulda Covid-19 ile mücadele konusunda yapılabilecek uygulamalar görüşülmesinin ardından Kaymakam Murat Bulacak, “Öğrencilerimiz, bizim evlatlarımız ve geleceğimizdir. Onlara sahip çıkma adına ne gerekiyorsa yapmalıyız.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında Kaymakam Murat Bulacak, yeni Eğitim-Öğretim sezonunun tüm öğretmen ve okul idarecilerine hayırlı olmasını temenni ederek  tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.