DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YILDIZKAYA: “2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • YILDIZKAYA: “2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz”

YILDIZKAYA: “2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz”

ABONE OL
6 Eylül 2021 14:45
YILDIZKAYA: “2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 2021 – 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan kıymetli ailelerimizin ve büyük gayretlerle şehrimizin her köşesinde cefakarca eğitim veren tüm öğretmenlerimizin 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz.

Muzaffer Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Eğitim; bir ulusu özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır.” sözleri eğitimin önemini açıkça ifade etmektedir. Bilginin her an yenilendiği, teknolojinin hızla ilerlediği günümüz dünyasında gelişmeleri takip edebilmek, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunmak, dünyaya daha geniş bir açıdan ile bakabilmek, bireysel ve toplumsal anlamda mutlu olabilmek ancak eğitimle mümkündür.

Tüm dünyada hızla yayılarak ülkemizi ve şehrimizi kuşatan, sağlığımızı doğrudan tehdit eden Koronavirüs Salgını nedeniyle uzun süredir okullarından uzak kalan evlatlarımız; bu hafta itibariyle tekrar sıraları ve koridorları neşeyle dolduruyorlar. Bu zorlu günlerin en kısa sürede geride kalması dileklerimle tüm eğitim kurumlarımızın yeni dönem boyunca çocuklarımızın sesleriyle yankılanmasını, eğitim öğretimin aralıksız bir şekilde sürmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tüm evlatlarımıza derslerinde başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.