DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI EĞİTİM YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • TİCARET ODASI EĞİTİM YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

TİCARET ODASI EĞİTİM YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

ABONE OL
10 Eylül 2021 09:41
TİCARET ODASI EĞİTİM YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası tarafından geleneksel hale getirilen eğitim yardımlarına 2021-2022 eğitim öğretim yılında da devam edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısıyla gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında Polatlı Ticaret Odası tarafından hazırlanan kırtasiye ihtiyaçları çeki  tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Aşgın ve Genel Sekreter İnanç Ölmez tarafından  okul idarecilerine takdim edildi.

Oda ve Borsa olarak eğitim yardımları kapsamında ilçe merkezinde bulunan okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 625 öğrenciye kırtasiye yardımı için hazırlanan çekler teslim edildi.

625 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI YAPTIK

Okullardan alınan listelere göre de ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilip toplamda 50  bin TL’lik çeklerin 100 tl olarak 625 öğrenciye ulaştırıldığını ifade eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Aşgın:  ” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren Ticaret Odası olarak öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olmaktan kıvanç duyuyoruz. Uzun zamandan bu yana pandemi koşulları sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız yüz yüze eğitimimizin başlamasından da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Eğitim öğretim sürecinin başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını gidermede geç kalmadan destek olmak için gayret sarf ettik ve ivedi bir şekilde çeklerimizi öğrencilerimize ulaştırdık. Bu konuda desteğini esirgemeyen Türkiye Odalarve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.”  dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.